Engasjering av ny hovedtrener for damelaget

Fossum IF har avsluttet sitt samarbeid med Kai David Elvenes, og er nå i prosess med å finne ny hovedtrener for damelaget.

– Kai David har bragt inn en veldig fin treningskultur i Fossum, og vi har hatt tre fine sesonger. Spillestilen har vært krevende, men spillerne har hatt en fin utvikling. Vi står nå foran et generasjonsskifte i klubben og da velger vi samtidig å skifte trener, sier Espen Nilsen, leder av hovedforeningen i Fossum. Flere av de eldste spillerne legger opp, og vi får nå opp mange gode spillere fra J16. Allikevel vil vi ha en god spillerstall. Vi har en dialog med potensiell hovedtrener som vi ønsker å ha på plass i løpet av neste uke. I mellomtiden har vi fått engasjert Tommy Svindal Larsen, Eirik Hanssen og Mattias Andersson. De holder treningene i gang ut året.

– Veien videre nå er å reviderere vår sportsplan sammen med ny trener, og legge føringene for de neste sesongene. Vi er opptatt av å ha en bred prosess i klubben der vi sammen bestemmer ambisjonsnivået. Vi kommer også til å diskutere om vi skal ha samarbeid med andre klubber, og hvilken modell som vi da bør velge, avslutter Espen Nilsen.