«Vi eier Lisleherad»

Nok en gang var det lagmoralen man ble imponert over. Kampen ble spilt borte mot Snøgg – Lisleherad. Fra å ligge under 5-2 og 8-4, så snudde guttene det til seier med 9-8.

Oppslutningen om vårens langtur til Lisleherad (nord for Notodden) var stor. 13 spillere og mange voksne fordelt på seks biler satte kursen nordover. Stemningen var høy, og det var mye krutt som lå lagret hos guttene. Da vi kom frem til plassen (Lisleherad gress ligger ved skolen i Lisleherad – litt vanskelig å finne frem), lå alt til rette for at dette skulle bli en fin fotballkveld. Solen skinte, temperaturen var ok og mygga holdt seg unna.

Det ble allikevel en tung start. Første mål i mot kom på første sjanse, og det andre kom raskt etterpå. Det vet vi er en utfordring for laget. Hodene begynte raskt å henge. Til pause sto det 4-2 til Snøgg. Moralpreken i pausen hadde ikke umiddelbar effekt. Det kom inn litt flere mål i mot. Men etter 5-10 minutter reiste guttene seg. De kjempet, spurtet, headet og spilte ball, så Snøgg ikke rørte seg på Fossums banehalvdel. Nå hadde de virkelig våknet. Spenningsnivået på sidelinja var høy og støtten fra supporterne var god. Det stod lenge og vippet på 8-8, men endelig kom seiersmålet, og Fossum kunne kontrollere seieren inn.

Etterpå var det velfortjent is til alle spillere, og noen supportere. Turen brakte litt kulturinnslag i og med at iskjøpene ble gjort på bensinstasjonen øverst i Storgata. De som kjenner Notodden vet at der samles rånerne. Og gutta fikk se noe av det beste som kan oppvises i råning. En fin avslutning på en flott fotballkveld.