Høstjakta er igang,men J 14 lot seg ikke felle.

Seiersvante jenter

Hei gjorde livet surt for jentene i 1 omg. og burde ledet 6-2 til pause,men forklaringen på at vi leder 1-0 er Frida Vidme. Men vi vinner tilslutt 2-0 på en god Fossum dag ( Gutter 19 vant 2-1 over Borg)Frida stod en kjempekamp og ryddet opp i stor stil.På strek,i felt og ikke minst som sweeper når forsvar og midtbane hadde mistet grepet.  Svak 1.omg. av utespillerne,men at vi går til pause med 1-0 ledelse etter total Hei dominans viser jo styrken vår. Forøvrig et mønsterangrep som gir goal. Ikke mange superlativer fra Øyvind i pausen(bortsett fra ros til Frida V). Jentene tar helt over i 2.omg og jobber heroisk.Hei slipper sjelden til ,mens vi kommer til flere sjanser.Ikke ufortjent når Hedda setter mål nr. 2.   Hei`s sjanser kommer etter klare offside og våre mål/sjanser spolert av det som må være den svakeste dagen i den svartkleddes karriere. Ikke en offside avblåsning i løpet av kampen sier sitt,men det var like vilt begge veier. Kampen sett under et var vi heldig med resultatet og ønsker Hei lykke til videre.