J 11 ble ranet av Ulefoss


Fornøyde jenter

2-2 i høstpremieren mot Ulefoss var dårlig betalt etter 33-2 i sjanser.

Litt smårufs for Christian og Arne Markus sine jenter,men det er nok luket vekk til Sebracup om 3 uker. Og om vi begynner å sette alle målsjansene våre blir det ikke gøy å møte Fossum. Mye bra spill ga jentene uttallige sjanser,men det var kun Rikke og Hedda W. som fikk kula over streken. Men så lenge vi kommer til sjansene vil også målene renne inn. Banens beste spiller kom ikke fra Fossum,men sto i mål på Ulefoss. Glitrende keeperspill ga skaren av tilskuere grå hår(skjønt de fleste var muligens gråhåret fra før). Kjempegøy å se så mange på sidelinjen. Håper å se like bra spill neste tirsdag på Borg. På dagens lag spilte Ingvild,Rikke,Christine,Nora,Elise,Mathilde,Sanne,Hedda S,Vilde og Hedda W.