Klare for kvartfinale i Adidas Cup.

Gladjenter
Hvilken diagnose kan denne mannen ha???

5-3 i dagens kamp mot Øvrevoll/Hosle. Fartsfylt og spennende kamp horden av supportere fra Skien var vitne til. I dag fikk jentene brynt seg mot et av Oslo`s beste lag og jammen greide de det igjen. Superb.Det ble en hyggelig Oslo tur og svært spennende kamp.Jentene kjempet heroisk da dette var en kamp de ville vinne.Det var bra å endelig få litt god motstand.Vi startet bra og kom til flere sjanser,men Frida`s første ballberøring var å hente ballen ut av nettet etter en ØH kontring. Men 3 herlige Hedda mål gjorde at alt så bra ut til pause. Kjempeomgang og svært fortjent. ØH fortsatte sitt spill med lange baller over midtbanen og kom til mange sjanser,men takket være eminent stopperspill og en noe heldig keeper holdt stillingen seg.ØH fikk et feil idømt straffespark,men Frida reddet nok en gang en straffe. Men da hun la ned en ØH spiller i vårt straffefelt ,var gult kort og straffe snilt dømt.Straffen ble satt sikkert i mål. Mariken svarte med et krigersk mål etter corner. ØH scoret nok en gang 3-4 og nerver i helspenn for en ikke helt rolig trener Johansen. Da Hedda satt inn sitt 4 for dagen,roet nervene seg hos skaren av skiensfolk. Som oppsummering: Fossum sto for pen spillet,ØH for de lange ballene noe de var farlige på. ØH forøvrig et svært fairspillende lag.Godt jobbet av alle,men x-tra + til en alltid hardt jobbende Mariken,en svært effektiv Hedda med 4 mål og ikke minst en helt enorm gigant i Synne i midtforsvaret. Hun fortjener helt klart 10 på Gisle børsen. Entusiastiske spillere som ikke startet kampen og mange foreldre og andre slektninger gjorde denne dagen helt knall for en som alltid rolig Gisle. Som forøvrig ble litt urolig da vi 35 min før kampen kun var 8 spillere(de andre var med Per og Jan Helge på kjøpesenter).