6-0 seier for J 14

J 14 slo Storm J14 6-0 i kveldens treningskamp.Langt fra vår beste kamp,men godt nok til å vinne komfortabelt 6-0 over Storm. Det ble en rotete kamp,hvor det kollektive sviktet. Ingen spilte dårlig,det var samspillet som sviktet. Forsvaret med Rebekka,Cecilie,Henriette,Camilla,Pia og Linnea klarte seg greit,men spilte seg sjeldent ut bakfra(mye lange baller).Midtbanen med Karoline,Ida ,Oda,Frida S,L, Ingrid og Mari jobbet greit ,men burde ha vendt spillet over mot venstre langt oftere. Vår skulder skadde keeper Frida spilte spiss (kom til gode forsøk). Hedda og Silje tok hver sin omgang i mål og hadde endel sjanser som spisser i hver sin omgang utpå. Syntes at Frida S.l gjorde en god match med fine fremspill,eminente dribleserier og flotte mål. Også + til Oda for utrettelig jobbing.