Vaffelpushere søkes

– Vil du være med på å skape trivsel, hygge og inntekter til Fossum så har du muligheten nå til å bli med i en super gjeng, sier Ingunn Lauritsen. Ingunn leder driften av kiosken og ønsker seg en hard kjerne med miljøskapere som kan tenke seg å være med å holde kiosken åpen 4 kvelder i uken gjennom sommersesongen 2011. Kiosken har blitt utvidet og er lett å drive.

– Dette er selve navet for aktivitetene på Fossum. Her kommer ungene og hilser på, og foreldre og besteforeldre kommer innom for en kopp kaffe og en vaffel. Jeg storkoser meg og tida flyr, sier hun.

– Det er snakk om oppstart i månedsskiftet april/mai og ut juni, og etter sommerferien ut september, forteller hun. I praksis så er det snakk om å holde kiosken åpen fra 1730 til ca 20. Får jeg en gruppe på 8 så kan vi ha vakter annenhver uke. I sum snakker vi da om 4-5 vakter før sommeren og det samme etter. Jeg har allerede noen navn på blokka, som er en super gjeng, men trenger noen ekstra. Må man bytte vakter er det også enkelt – jeg tar gjerne noen ekstra vakter, sier hun og ler.

I stedet for å lage en stor matriseoversikt med alle lagenes ansvar for hver uke og nye folk hver kveld som trenger opplæring i bruk av kassa, så ønsker altså Ingunn kontakt med deg som har lyst og vilje til å bruke litt ekstra tid på Fossum. Ikke nøl, ta kontakt med Ingunn på telefon 958 86 850 så snart som mulig, og helst før 10. april. Du kommer ikke til å angre.