Fossumløypa klar

Med stor velvillighet fra grunneiere og kommunens parkvesen har vi nå endelig på nytt realisert en skiløype med utgangspunkt på Fossum. For de som ønsker å kombinere barns fotballtrening med egen skitur er dette et ypperlig tilbud. Løypen starter ved klubbhuset, går nordover mot Fossum barnehage og svinger så sørover langs Århusveien og går helt ned til Gamlegrensa og Mæla ungdomsskole. Som man forstår er dette et tilbud som ungdomsskolen og barnehagen også kommer til å bruke.

Parkeringsmulighetene finnes på Fossum. For de som ville ønske det kan man på ettermiddagstid bruke parkeringen på Mæla ungdomsskole, eller gjesteparkeringen ved Gamlegrensa. Skiløypa i Lundedalen starter ikke langt unna der Fossumløypa slutter. Det gir mulighet til å gå på ski nesten helt ned til sentrum.

På Fossum klubbhus vil det en ettermiddag/kveld i uka være åpent med salg av blant annet kaffe, kakao og vafler. Foreløpig gjelder dette mandager. Fossum IF vurderer også å arrangere en egen skidag, men endelig avgjørelse er ennå ikke tatt.