Ja,Ja

Var dette bra nok tro!!!!!

Lurer du på hvordan det gikk med J 13

Joda vi dro i land en knepen 10-1 seier over Vold. Men starten var ikke bra,så vi lot Vold få sitt trøstemål før vi våknet.Ingen store problemer etterhvert for en feilfri Karoline og et brukbart forsvar. Midtbanen hadde god kontroll og styrte  kampen etter den elendige starten.Stine og Cathrine kom seg ofte ned til dørlinja og la pene  innlegg.Foran mål fornektet ikke fr. Rønningen seg å scoret 3 fine mål. På dagens lag: Karoline,Linnea,Camilla,Cecilie,Sara,Hedda,Vilde,Stine,Pernille,Cathrine,Ingrid.

                                                   Nei,nei nå holdt jeg på å glemme å nevne at forrige kamps frk.Bom,Bom,Bom i dag spilte en fremragende kamp(10 på Gisle børsen) og scoret ikke mindre enn 7 flotte mål. I tilegg bra defensiv og pasningsikker. Kjempebra Ingrid!!!!!!!