Seier over Eidanger for J 14

1 mål for frk. Rønningen

Fossum`s  J 14 tok en velfortjent 2-0 seier på Fossum Arena. En enkel seier over Eidanger i kveldens kamp. Jentene hadde full kontroll hele veien og det som kom igjennom tok en meget god og aktiv Frida seg av. Tror nok dette må ha vært en av hennes beste kamper. Vi fikk også denne gangen se endel gode angrep,men det ble med Hedda`s fine mål tidlig i 1.omg og Ingrid`s punktering mot slutten. Eidanger`s keeper sto meget bra og forhindret et stortap.Nå må vi bare mobilisere til neste kamp mot Storm. Der kreves det full fight fra alle samtidig,så har vi en fair sjans. Flott at så mange foreldre kommer å ser på,men vi har plass til enda fler.Ta med hele slekta.Som tidligere nevnt går dagens x-tra pluss til Frida V. PÅ dagens lag: Frida,Camilla,Henriette,Rebekka,Linnea,Mathea,Synne,Ingrid,Mari,Frida S.L,Stine,Hedda,Ida og ikke minst Stina K som steppet inn på meget kort varsel.