1-4 tap for jenter 14

Dagens målscorer.

Nok et tap for J 14

Etter torsdagens stortap for serieleder Snøgg håpet vi på et hyggelig resultat mot Tollnes. Men med akkurat 11 spillere mot et rent 14 års lag ble det litt for tøft. Uheldig start etter det klareste offside mål jeg har sett(3 stk 5-6 meter innenfor) og en av våre ut med skade. Men de 10 spillerne hevet seg og da utligningen til 1-2 kom etter en herlig skrudd corner rett i mål, trodde vi at det kanskje var mulig å snu,men Tollnes vant helt fortjent 4-1. Vår keeper Camilla viser storspill om dagen. Spillerne ble naturligvis slitne utover i 2.omg,men gjorde så godt de kunne. Alle de lag vi nå møter har nesten rene 96 lag,mens vi har kun 97 mod+noen 98 mod, så med tanke på neste år er dette bra. Følgende spillere var med: Camilla T.L,Linnea,Mathea,Cecilie,Rebekka,Henriette,Frida S.L,Pia,Karoline,Ida,Cathrine(som sporty spilte i Henriette’s klær) og Synne .