• FOSSUM SØKER TRENER

  FOSSUM SØKER TRENER

  Fossum søker hovedtrener til klubbens G14 lag.

  G14 er et spennende lag med 21 spillere som har det mye gøy med fotballen. Laget har en ressurssterk foreldregruppe og har mye aktivitet.

  Foreldretrenerne trapper nå ned, men stiller seg til disposisjon slik at laget også videre får et stort støtteapparat som kan hjelpe til på feltet og eventuelt avlaste hovedtrener i perioder hvis det skulle være nødvendig ifbm jobb eller studiesituasjon.

  Vi søker etter en person som

  • har fotballkompetanse og ideer for hvordan denne kan overføres til en spillergruppe
  • kan ta et selvstendig ansvar for å utvikle sportslig opplegg
  • kan ta ledelsen i treningshverdagen, godt hjulpet av trenerteamet
  • ser den enkelte spiller og klarer å bygge relasjoner til alle i laget
  • bidrar til å opprettholde det gode sosiale miljøet i spillergruppa
  • trives med å jobbe med en spillergruppe hvor ferdigheter og ambisjoner varierer fra kretslagsspillere til de som er med bare for gøy

  Lønn, arbeidstid og oppstart etter avtale.

  Vi vil veldig gjerne ta en prat hvis dette kan være interessant for deg!

  Kontakt sportslig utvalg v/Aksel Rød tlf 99269642 eller lagets kontaktperson Trym Homstøl tlf 90090051

   

 • ODD – TROMSØ 24. NOV

  Fra Odds Ballklubb har vi fått denne hyggelige invitasjonen:

  «Hele Telemark på kamp»

  Vi spiller viktig medaljekamp mot Tromsø søndag 24. november kl. 18.00 på Skagerak Arena. I den forbindelse ønsker vi støtten fra alle fotballklubber i Telemark, og håper din klubb vil være med oss å hjelpe oss denne dagen fra tribunen.
  Vi har følgende tilbud til din klubb:
  Ved samlet bestilling får klubben billetter til kr. 30,- pr. tilskuer. Eks: Samler dere 100 personer fra klubben, så sender vi klubben faktura på kr 3000,-. Dette er en fin måte å samle klubben på, og vise at dere er med å støtte Odd i denne viktige medaljekampen.
  Den klubben som samler flest tilskuere til kampen (prosentdel av antall medlemmer), vil inviteres gratis på vår første hjemmekamp i 2020.
  Vi gleder oss til å fylle stadion denne dagen, og håper at din klubb vil være med.
  Med vennlig hilsen
  Odds Ballklubb
  Line Refsdal
  Arrangements- og privatmarkedssjef

  Som en god naboklubb håper vi mange vil ta i mot dette gode tilbudet og være med på å bidra til en solid heiagjeng på tribunen i denne viktige kampen om medalje for «Oddrane». Billetter kan bestilles på sms til Viktor på mob 92246467. Ved bestilling må billettene betales inn til fotballgruppas konto 26102208691 og merkes «oddbilletter» og navn. Billettene må hentes på klubbhuset kampdagen kl 1600-1700. Tilbudet gjelder alle våre medlemmer og må bestilles innen 22.11

 • KLAR FOR 2.DIVISJON

  Fossum tok søndag ettermiddag i mot Modum på Skagerrak Arena. Med tre poeng ville våre unge jenter sikre opprykket. Våre jenter tok tak i kampen fra start og produserte flere farligheter foran Modums gode keeper. Det var derfor fortjent da Stina headet inn en corner midtveis i første omgang. Det ble med den ene scoringen før hvilen.

  Andre omgang startet med en kalddusj. Utlikningen fikk de helblå jentene til å gire opp et hakk. Det var derfor ikke ufortjent at Fossumjentene tok ledelsen igjen etter et langskudd fra Aurora. Jentene var i dytten og fortsatte å produsere farligheter foran Modums keeper. Stina punkterte kampen etter nok en dødball. Våre jenter kunne fort ha økt til både fire og fem scoringer, men Modums sisteskanse stod i veien.
  Jentene kunne slippe jubelen løs da dommeren blåste av kampen. Opprykket var sikret. Hvem hadde trodd det etter at vi startet med to store tap i sesongåpningen?

  Det var gledelig at vår gode midtbanespiller, Dina, fikk noen minutter på slutten av kampen etter et langt skadeavbrekk.
  Forza Fossum💪💙

   

 • ANLEGGSSTART PÅ GRUSBANEN

  Grusbanen skal nå asfalteres og merkes opp til ulike aktiviteter. Dette arbeidet starter opp mandag 21.10. Vi har beregnet 2-3 uker anleggsperiode avhengig av været. Plassen vil derfor ha redusert tilgjengelighet.

 • GUTTER 19 – FOR EN FIN GJENG!

  Våre gutter 19 har vært i Drangedal og spilt seriekamp. Det ble riktignok tap og en spesiell situasjon oppstod under kampen som førte til denne hilsen fra Drangedal

  Jeg sender deg denne mailen for å dele en fantastisk idrettsopplevelse jeg hadde under G-19 kampen mellom Drangedal og Fossum sist onsdag:
  Det var en god G-19 kamp med høy innsats og mange dueller. Tonen på banen var slik den skal være i en fotballkamp, selv om resultatet ble veldig skeivt etter hvert. Vi har noen gode angripere på laget vårt, som var veldig effektive å hadde satt 6 eller 7 baller i mål da vi var kommet til det 80 spilleminutt. Da bytter vi innpå G-19 debutant Dennis Moseid. Han er bare 16 år og har Downs syndrom. Han er en veldig ivrig fotball-supporter, og han har de siste årene fått et innhopp på laget mitt i siste hjemmekamp for sesongen. Dette var hans store høydepunkt denne sesongen, og han har sett frem til denne kampen helt siden seriespillet vårt startet opp i våres.

  Etter ca 85 min blir Thomas spilt fri på venstrekanten, han kommer seg til dørlinja og legger inn foran mål. Hvem andre enn Dennis dukker opp på bakre stolpe og banker ballen i mål!!! Stadion eksploderer! Lagkamerater og venner av Dennis stormer banen og alt var bare kaos der noen sekunder! Men så skjer det: dommeren blåser! Målet annulleres for offside.. Stadion blir helt stille et lite sekund. Publikum, og ikke minst meg selv, reagerer med vantro. Det var aldri i verden offside, men dommeren hadde blåst og glede ble brått til fortvilelse!

  Det som så skjer er noe av det fineste jeg har opplevd på en idrettsarena. Fossums trener Ivar Horrigmo «klikker» på sidelinja! Han ropte og skrek til dommeren at Dennis aldri var i offside! Spillerne til Fossum omringet dommeren og protesterte på annulleringen. De prøvde etter beste evne å påvirke dommer til å omgjøre! Det skal også sies at de på ingen måte var aggressive eller ufine mot dommer, bare veldig engasjerte! Jeg har aldri opplevd at motstanderne våre har kjempet «vår sak» mot dommeren før, og snart tar også dommeren fløyta til munnen og blåser! Avgjørelsen blir gjort om og Dennis får omsider målet sitt! En voksen avgjørelse av dommeren og ikke minst en fantastisk flott gest av fotballguttene fra Fossum! Her gir de en 16 år gammel Drangedøl et minne for livet, og oss som var der en opplevelse vi aldri kommer til å glemme!

  Denne opplevelsen er helt klart noe av det fineste jeg har opplevd i mine 30 år på fotballbanen, og jeg synes ikke jeg fikk vist min takknemlighet godt nok over guttene dine på onsdag. Dette var et fantastisk eksempel på Fair play og stor sportsånd! Jeg håper du kan overbringe en stor takk til guttene dine på vegne av oss i Drangedal Fotball. De er noen flotte ambassadører for Fossum IF, og ikke minst Fair Play!
  Lykke til videre med fotballen i Fossum!

  Mvh Bjørnar Luggens
  Sportslig leder og trener G-19
  Drangedal Fotball

 • FOSSUM – MODUM PÅ SKAGERAK ARENA

  Vårt damelag spiller opprykkskamp på Skagerak Arena søndag 20. oktober kl 15.00!👏⚽💙Vi gleder oss og håper på å gjenta suksessen fra kampen i juni. Da ble det en herlig kvinnefotballdag på Skagerak! Kom og hei jentene våre fram til opprykk. Trenger 3 poeng på de to siste kampene så er opprykket et faktum.
  Velkommen!🤗

 • A-LAG HERRER ER AVDELINGSVINNER!

  Vårt A-lag herrer er allerede avdelingsvinner i 7 div avd. B og skal spille KM finale borte mot Stridsklev 25.10.
  Før denne skal de spille siste seriekamp mot Helgen hjemme på Fossum mandag 14.10 kl 1930. Dette er en toppkamp i avdelingen selv om Helgen ikke kan ta igjen våre gutter. Vi oppfordrer derfor alle Fossum supportere om å komme å heie fram våre gutter i denne siste seriekampen. Gratis inngang og kaffe.

 • Vi ofret alt, alt for Fossum

  Tirsdag kveld skulle våre beste jenter ut i strid igjen. På motsatt banehalvdel stod topplaget Runar.

  Fra første spark på ballen viste de helblå jentene at de skulle gi alt for å slå serielederen. Det ble derfor en tett og fartsfylt toppkamp på Fossum Arena.

  1-0 kom etter at Aurora, hjemmelagets beste spiller, ble lagt i bakken innenfor 16-meteren. Thea var sikker fra krittmerket. Våre jenter fortsatte å produsere gode sjanser, og 2-0 kom etter at Anne kriget inn en dødball.

  I andre omgang fortsatte jentene med en enorm innsats og løpsvilje. Det gav 3-0 etter et flott angrep som Aurora ekspederte i mål. Både stenger, tverrligger og en god og heldig Runarkeeper hindret et større nederlag.

  I kveld ofret jentene alt, alt for Fossum💙

  Fotza Fossum💪👊

 • Best i byen

  Fossumjentene møtte Storm til lokalderby i kveld. Våre jenter tok kommandoen i kampen fra avspark og styrte det meste av spillet i første omgang. Jentene fra Kleiva var godt organisert og forsvarte seg bra. Det ble derfor kun en scoring før hvilen.
  Våre jenter fortsatte å trille ball og føre kampen i andre omgang og gradvis kom sjansene og målene. Da dommeren blåste av hadde Stormkeeperne plukket fire baller ut av nettet.
  Alt i alt en solid gjennomført kamp av jentene med mye bra pasningsspill.

  Forza Fossum💙💪

 • OPPDATERING

  Fossum-dagen førstkommende lørdag!!

  Planen for Fossum-dagen 7.september!

  Kiosken er åpen fra kl 10.00 til 15.00

  Kl. 10.00-12.30 teknikkmerke/ minimerke for aldersgruppen 6- 14 år.

  Kl. 12.30-14.30 Fossum Champions League for barn, ungdom og voksne. Vi deler inn i 5-manns-lag blandet i alder og kjønn og spiller en turnering. Passer også for trenere, lagledere og avdanka støtteapparat

  Kl. 19.00 og utover fest for tillitsvalgte/ trenere/ lagledere og spillere over 18 år.

  Festkomiteen bestiller pizza kl 20 ut fra hvor mange som kommer på festen! Ta med drikke til kvelden!

   

  Les mer →

Aktivitetskalender

Sponsorer