• Merkedag 25. august

  Årets merkedag 25. august fra klokka 10:00

  Det avholdes merkeprøver for minimerke 1 og 2, samt teknikkmerke i henhold til NFF sine retningslinjer. Dette er frivillig for spillerne, men vi oppfordrer alle til å stille opp for en hyggelig fotballdag med fokus på spillerutvikling.

 • KLAR FOR 1/8-FINALE I NM

  Søndag ettermiddag møtte J16 Lyngdal til kamp om retten til videre avansement i NM. Det ble en jevnspilt kamp der Fossumjentene gikk opp i ledelsen midtveis i første omgang. Sekunder før pause reduserte jentene fra Agder. Gjestene startet andre omgang best og gikk fortjent opp i ledelsen, men mot slutten av kampen fikk de helblå flyttet laget høyere og satt inn en sluttspurt. Det gav resultat og utligningen kom 8 min før full tid. Kampen gikk til ekstraomganger. I første ekstraomgang fikk hjemmelaget frispark på 25 meter. Det endte i nettmaskene bak gjestenes keeper. Jubelen stod til himmels, og Fossumjentene klarte å ro i land avansement til 1/8-finalen i NM. Det betyr at det kun er 16 lag igjen. Det blir spennende å se hvem som blir motstander i august.

 • Jentenes dag Lørdag 16. juni

  Lørdag 16. juni arrangerte Fossum IF for første gang «Jentedag» på Fossum Arena for 75 ivrige fotballjenter.
  Jentedagen er et tiltak for å sette større fokus på jentefotball i egen klubb og nærområdet. Fotballjenter fra våre naboklubber ble invitert. For første gang møttes fotballjenter i alle aldre til lek, læring og mestring. Jenter fra j16 og damelaget fungerte som trenere for de yngre fotballjentene gjennom to treningsøkter. Det ble øvd på ballkontroll, finter, vendinger og gode pasninger. Det var gøy å se så mange blide og fornøyde fotballjenter samlet på Fossum.
  «Fossum – der gode opplevelser skapes»
 • Jentenes dag på Fossum Lørdag 16 juni

 • GRATULERE AURORA!

  Aurora (04) har for andre gang blitt tatt ut til Equinors talentsamling. Denne gangen skal hun til Stavanger fra 20.-24. juni og trene sammen med de mest lovende 2004-jentene i Norge.
  Vi ønsker Aurora lykke til!

 • 17. MAI

  Fossum i borgertoget

  norske flagg

  For alle lag er det oppmøte på Rådhusplassen i Skien senest kl 16:30. Vi går i Fossum-blått, enten overtrekksdress eller i drakt. Ta med norske flagg. Hipp hurra – dette blir bra – vi skal farge toget blått!

 • Handledager hos Sport 1.

  Hei alle medlemmer av Fossum.

  Vi har avtalt handledager hos Sport 1 Arkaden den 17 – 19/4. Alle dager fra kl 09 00 – 20 00. De har inne Fossum sine kolleksjoner i alle størrelser, slik at det blir mulighet for å se og prøve.

  Sport 1 sender så en fellesbestilling til Umbro. Deretter blir hver enkelt kontaktet når varene har kommet tilbake til butikken ferdig med trykk.

  Det er alltid 30% på alt fra Umbro og 15 % på øvrige varer for oss på Sport 1 Arkaden 

  Hilsen Fossum fotball og Sport 1

 • FOSSUM BLIR ÆRESGJESTER PÅ ODD – ROSENBORG

  Hei alle sammen,

  Mandag 2.april spiller Odd igjen mot Rosenborg på Skagerak arena kl.20:00. Fossum er invitert til å være Æresgjest på denne kampen. Det vi si at alle klubbens spillere og tilhengere kommer inn gratis, Fossum spillere stiller som maskotter og ballhentere og det skapes litt oppmerksomhet rundt Fossum som klubb denne kvelden på arenaen. Odd ønsker også et opplegg i Fan-zone. Styret har forespurt G9 om å være maskotter, og J12 om å være ballhentere.

  Styret synes det hadde vært kjempegøy å få samlet en stor gruppe Fossumspillere og tilhengere, slik vi gjorde i november, til å bli med denne kvelden på Skagerak arena, gjøre Fossum synlig på arenaen, heie frem Odd og ha det gøy!

  Jeg ber dere lagledere sende ut mail til foreldre med denne invitasjonen! Vi trenger svar innen utgangen av fredag 23.03.18., om hvor mange fra ditt lag som ønsker billett. Både søsken, foreldre og andre Fossum-tilhengere er velkomne! Vi må bestille billetter på forhånd.

  Send mail om antall ønskede billetter til Karl Ernest Bøe Koch, kern-koc@online.no, som skal koordinerer dette!

  Merk mailen til med ODD- Rosenborg Skagerak arena 2.april.

   

 • AURORA PÅ TALENTSAMLING

  Aurora har blitt tatt ut til Statoils talentleir i Østfoldhallen 18.-23.mars.
  Der skal hun trene sammen med de 60 mest lovende jentene født i 2003 og 2004. Vi er utrolig stolte av at nok ei Fossumjente skal delta på talentleir.
  Forza Fossum💪💙

 • PRISVINNERE PÅ ÅRSMØTE

  På årsmøte ble Anette Hoppestad Hardli og Monica Døli tildelt innsatsprisen for deres store engasjement i foreningen. Tone Kristoffersen fikk prisen «Årets Navn 2017» for sine mange år i damefotballen og som kretsmester damer 7èr serien samme uke som hun fylt 50 år.

   

        

Sponsorer