• Årets Ildsjel – NRK-opptak på Fossum torsdag 6. desember kl 17.30.

  Årets Ildsjel – NRK-opptak på Fossum torsdag 6. desember kl 17.30.

  Fossum’s Viktor Arvesen er en av fem kandidater til å bli årets ildsjel på Idrettsgallaen i Stavanger i januar. I den forbindelse skal det lages en kort reportasje av NRK som skal sendes ifbm den endelige nasjonale avstemningsrunden som starter i midten av desember.

  Torsdag 6. desember kl 17.30 kommer NRK til Fossum arena for å lage denne reportasjen. Vi ønsker hele klubben velkommen til Fossum for å bli med å lage fest og stemning rundt dette! Det vil bli servert gløgg og pepperkaker og vi får besøk av ordføreren Hedda Foss Five.

  Vi oppmuntrer alle til å ta på seg Fossum tøy og komme på Fossum arena torsdag 6. desember kl.17.30 så skal vi sammen gjøre vårt for å løfte Viktor frem som årets ildsjel i Norge!

   

 • Viktor Arvesen i Fossum IF -en av tre kandidater for å bli Årets Ildsjel fra Telemark!

  Viktor Arvesen i Fossum IF er nå en av tre kandidater for å bli Årets Ildsjel fra Telemark!

  Viktor er en flott kandidat som vi er veldig stolte av og takknemlige for å ha i vår klubb. Få har lagt ned så mange timer og bidratt til så mye som han. I snart 50 år har Viktor arbeidet for Fossum og sittet i ulike komiteer både i Telemark og nasjonalt. Han gjorde en viktig innsats for jentefotballen på et tidlig tidspunkt, og har frem til i dag bidratt i det meste som er mulig å bidra med. Alt fra å være trener for 6- åringer til fast arrangør av torsdagskaffe for pensjonister. Han har vært dommer, styreformann, leder av banelaug, cupgeneral, kioskmann, dugnadsansvarlig og økonomiansvarlig. I dag gjør han den jobben mange ikke ser og har oppsyn med anlegget nesten daglig i tillegg til å måke og merke baner. Mange av oppgavene og vervene har han fremdeles i en alder av 70 år!! 

  Avstemmingen er nå over og vi krysser fingrene!

  varden.no
  18 ildsjeler er blitt til tre. Og du kan gi én av disse en ekstra stemme.
 • J16 TOK BØTTA I TM

  J16-jentene gikk ubeseiret gjennom TM i five a side i helga. Kragerø ble slått 5-2 i semifinalen og Stathelle 4-3 etter «golden goal» i finalen. Dermed fikk jentene en fin avslutning på fotballsesongen 2018.

 • Vinnerne av Herrelaget og G19’s lotteri

  Her er vinnerne i A-laget og G19’s lotteri 2018:

  1.premie: Alexander Houghton

  Premien er et gavekort på 4000kr hos Vianor. Premien er sponset av Vianor Skien.

  2.premie: Monica Glenna

  Premien er et Tecos pipenøkkelsett i 94 deler til en verdi av 2795kr. Premien er sponset av Verktøyhuset.

  3.premie: Stian Nordby

  Premien er et Tecos pipenøkkelsett i 94 deler til en verdi av 2795kr. Premien er sponset av Verktøyhuset.

  4.premie: Sander Aagesen

  Premien er et Tecos pipenøkkelsett i 94 deler til en verdi av 2795kr. Premien er sponset av Verktøyhuset.

  5.premie: Bjørg Skipar

  Premien er 2stk dagsbilletter til badeanlegget i Skien Fritidspark. Premien er sponset av Skien Fritidspark.

 • FOSSUMJENTER PÅ KRETSLAG

  Fossum er stolte av at flere Fossumjenter nok en gang er plukket ut til å representere NFF Telemark. I fjor deltok hele tolv av våre jenter på et kretslag. I høst har fem jenter fått plass i troppene til J14, J15 og J16. Camilla er tatt ut i J14-troppen, Ida og Aurora i J15-troppen og Hanna og Frida i J16-troppen. Jentene vil trene sammen med de mest lovende jentene i fylket to økter i uka gjennom vinteren, og de vil få målt krefter mot jenter fra andre fylker.

  Forza Fossum💪

 • METTE GRINI TIL MINNE

  Så kom meldingen som vi helst ikke ville ha, men som vi likevel prøvde å være forberedt på – Mette Grini hadde gått bort etter lengre tids sykdom. Hun døde på bursdagen sin 26. okt og ble bare 47 år gammel. Mette var ei gladjente og humørspreder i fotballmiljøet i distriktet og var innom Urædd og Skidar, før hun ble en sentral spiller og etter hvert lagleder i Fossum. Mette brant for jentenes plass i fotballmiljøet og hun representerte Fossum i flere sammenhenger på fotballkretsens samlinger. At det etter snart 50 år med damefotball i Telemark, fortsatt må kjempes for jentenes plass i fotballmiljøet provoserte henne. Mest husker vi Mette som den muntre og livsglade jenta som alltid fant på noe moro sammen med sine gode venner. Hun var en viktig bidragsyter til det gode fotballmiljøet blant guttene og jentene i Fossum. Etter at Mette ga seg med A-lagsfotballen, tok hun ansvar for vårt 7èr lag damer og hentet hjem flere kretsmesterskap. Det var alltid en fornøyelse å være på sidelinjen å høre Mette`s kommentarer til situasjoner som oppstod. Hun kunne også gi lyd fra seg på Odds hjemmekamper på Falkum.

  Nå er vi mange som har det vondt, men som også har mange gode minner å trøste oss med. Det føles vanskelig å forstå at Mette i sin beste alder ikke skal være sammen med oss lenger. Tankene våre går til familien som i løpet av det siste året har mistet både Mette og broren Jarle. Til Gunsten og guttene Daniel og David, vi føler og deler sorgen med dere.

  For fotballvenner og styre i Fossum Idrettsforening

  Viktor Arvesen, leder

 • JON ATLE HOLMBERG TIL «TORSDAGSKAFFEN»

  Daglig leder i DNT Telemark Jon Atle Holmberg kommer på «Torsdagskaffen» 1. nov. for å fortelle om turistforeningens allsidige virksomhet og tilbud.

 • klubben i mitt hjerte

  Vær med og stem på Fossum idrettsforening (Telemark) som klubben i ditt hjerte. Får vi over 50 stemmer på én dag blir vi med i daglig trekning av 10 000kr! Følg linken!

  http://www.klubbenimitthjerte.no/

   

 • DAMER 7ÈR ER KRETSMESTERE

  Vårt gode 7èr lag damer er nok en gang kretsmestere, men onsdag 17.10 kl 1930 avslutter de sesongen med kamp mot Seljord/Kviteseid som er det nest beste laget. Til kampen kommer det representant fra NFF Telemark for å dele ut pokalen. Et velspillende lag som har scoret over 100 mål i år, fortjener en solid heiagjeng til denne siste seriekampen.

 • STEINAR BALLESTAD TIL MINNE

  Noe overraskende kom meldingen om at vårt æresmedlem Steinar Ballestad var død. Steinar ble født i 1936 og har vært en del av Fossum Idrettsforening siden aktiviteten i foreningen ble tatt opp igjen etter krigen. Han har hatt en rekke tillitsverv i Fossum bl.a. som leder i 1959. Friidrett var aktiviteten som engasjerte Steinar mest og sammen med bl.a. brødrene Eirik og Thorvald, bidro de til en aktiv friidrettsgruppe på 1950 tallet. Friidrettsgruppa i Fossum ble nedlagt i 1961 men Steinar engasjerte seg videre administrativt i foreningen  og innehadde flere tillitsverv i årene framover.

  Ruth og Steinar fikk barna Per og Kari og etter hvert både barnebarn og oldebarn. Noen av disse ble med i fotballen på Fossum, noe som engasjerte Steinar og som han fulgte ivrig med på. Hadde han synspunkter på aktiviteten, så visste han å melde fra. Derfor var han også ivrig deltaker på foreningens årsmøter helt til det siste. Det var da også på årets årsmøte at Steinar ble utnevnt til æresmedlem for sin mangeårige innsats. For oss som leder foreningen i dag, så gir det en trygghet å ha de eldre medlemmene i ryggen når det er behov for å se tilbake i tiden, før nye veier skal stakes ut.  Den ukentlige «Torsdagskaffen» på klubbhuset er en møteplass hvor de fleste saker blir belyst. Her var Steinar fast deltaker og han var ikke helt fornøyd med at det var pause i sommerferien.  Etter sommerferien merket vi at Steinar `s helse skrantet litt, men han var med helt til for et par uker siden.  Sist torsdag fikk vi høre at han var kommet på sykehus og at det ikke stod bra til. Det kom likevel som en overraskelse da vi fikk melding om at han var gått bort samme kvelden.

  Nå er han borte og våre tanker går til Ruth og familien. Vi i Fossum har mye å takke Steinar for og lyser fred over hans minne.

  Viktor Arvesen

  Leder Fossum Idrettsforening

Sponsorer