• Velkommen til R8 Jenteakademi!

  Da er vi klare for en ny runde med R8 Jenteakademi på Fossum Arena. Vi gleder oss til å se mange fotballjenter i aksjon på banen søndagene fremover. Invitasjonen er sendt klubbene i Skien og Siljan.

   

   

 • J17 TIL TOPPS I SPAREBANK 1 CUP

  J17 gikk ubeseiret gjennom Fossums egen Sparebank 1 cup i Fritidsparken. Våre lovende ungjenter vant komfortable seire mot Andebu og Helle i innledende kamper. I semifinalen ble Storm feid av banen, mens Kragerø måtte se seg slått 3-0 i finalen.

  Forza Fossum💪


 • FORSLAG TIL ÆRESBEVISNINGER

  Vedtak om tildeling av Æresbevisninger i Fossum I.F.  (Æresmedlemsskap, Innsatspokal og Årets navn) fattes av hovedstyret. Alle klubbens medlemmer kan hvert år komme med begrunnet skriftlig forslag til kandidat for æresbevisning. Æresbevisninger deles fortrinnsvis ut på årsmøtet, men kan også tildeles ved annen passende anledning. Kriteriene for prisene finnes på vår hjemmeside under «klubben».

  Forslag behandles konfidensielt og sendes styrets leder Viktor Arvesen innen 22. februar.

  Adresser: viktor.arvesen@gmail.com – Postboks 376, 3701 Skien – Mælagata 139, 3716 Skien

 • ÅRSMØTE

  Hovedforeningen og fotballgruppa har felles årsmøte tirsdag 12. mars 2019 kl 1830 på klubbhuset. Forslag på saker som ønskes behandlet, må være levert styre seinest 26. februar.

 • FOSSUM SpareBank1 Cup

  Fossum IF ønsker igjen velkommen til FOSSUM SpareBank 1 Cup for jenter/damer,
  i Skienshallen lørdag 2. og søndag 3. februar 2019.

  Det er påmeldt 75 lag.
  Puljeoppsettt og kampoppsett lørdag & søndag er nå klart.
  Les mer →

 • TORMOD AULEBO PÅ «TORSDAGSKAFFEN»

  «Torsdagskaffen» 24. jan har fått Tormod Aulebo til å komme å fortelle om alt det spennende som finnes i nærområdet vårt. Som den historiker han er, så blir det sikkert en varierende og lærerikt time på klubbhuset fra kl. 11.

 • Viktor vant Konrad Eriksens lidsjelpris!

   

  På fredag var det duket for høytidelig festaften på Ibsenhuset for å kaste glans over idrettens utøvere og frivilligheten.

  Fossums Viktor Arvesen var nominert til vant Konrad Eriksens ildsjelpris og han vant!

  Vi er utrolig heldig som har denne ildsjelen i vår klubb.

  Viktor trakk frem familien og kona Mette, også en enorm bidragsyter gjennom dugnader og verv, som betydningsfulle for å ha kunnet holde så mye på med idretten i alle år!

  Hovedstyret og Fotballstyret i Fossum hadde gleden av å være med på Teleidrettens festaften og se Viktor motta prisen.

   

  Fossums hovedstyre og fotballstyre fra høyre: Anette Hoppestad Hardli, Jonathan Skalleberg Bringssas, Gisle Wivilson, Karianne Resare, Viktor Arvesen, Per Anders Opdan, Gro Nordbø Forsberg, Morten Forsberg, Camilla Raaen Oterkil, Monica Døli og Aksel André Rød

 • Even Vala ny trener for Fossum damer senior!

  Vi er glade for å ønske Even Vala velkommen som ny trener for Fossum damer senior! Svein Roger Dahlen fortsetter og blir assistenttrener.
  Even Vala har de siste årene trent Snøggs damelag og bidratt til at de i år rykket opp i 1. divisjon.
  Vi i Fossum gleder oss til sesongen 2019!

 • Årets Ildsjel – NRK-opptak på Fossum torsdag 6. desember kl 17.30.

  Årets Ildsjel – NRK-opptak på Fossum torsdag 6. desember kl 17.30.

  Fossum’s Viktor Arvesen er en av fem kandidater til å bli årets ildsjel på Idrettsgallaen i Stavanger i januar. I den forbindelse skal det lages en kort reportasje av NRK som skal sendes ifbm den endelige nasjonale avstemningsrunden som starter i midten av desember.

  Torsdag 6. desember kl 17.30 kommer NRK til Fossum arena for å lage denne reportasjen. Vi ønsker hele klubben velkommen til Fossum for å bli med å lage fest og stemning rundt dette! Det vil bli servert gløgg og pepperkaker og vi får besøk av ordføreren Hedda Foss Five.

  Vi oppmuntrer alle til å ta på seg Fossum tøy og komme på Fossum arena torsdag 6. desember kl.17.30 så skal vi sammen gjøre vårt for å løfte Viktor frem som årets ildsjel i Norge!

   

 • Viktor Arvesen i Fossum IF -en av tre kandidater for å bli Årets Ildsjel fra Telemark!

  Viktor Arvesen i Fossum IF er nå en av tre kandidater for å bli Årets Ildsjel fra Telemark!

  Viktor er en flott kandidat som vi er veldig stolte av og takknemlige for å ha i vår klubb. Få har lagt ned så mange timer og bidratt til så mye som han. I snart 50 år har Viktor arbeidet for Fossum og sittet i ulike komiteer både i Telemark og nasjonalt. Han gjorde en viktig innsats for jentefotballen på et tidlig tidspunkt, og har frem til i dag bidratt i det meste som er mulig å bidra med. Alt fra å være trener for 6- åringer til fast arrangør av torsdagskaffe for pensjonister. Han har vært dommer, styreformann, leder av banelaug, cupgeneral, kioskmann, dugnadsansvarlig og økonomiansvarlig. I dag gjør han den jobben mange ikke ser og har oppsyn med anlegget nesten daglig i tillegg til å måke og merke baner. Mange av oppgavene og vervene har han fremdeles i en alder av 70 år!! 

  Avstemmingen er nå over og vi krysser fingrene!

  varden.no
  18 ildsjeler er blitt til tre. Og du kan gi én av disse en ekstra stemme.

Sponsorer