• FOSSUM BLIR ÆRESGJESTER PÅ ODD – ROSENBORG

  Hei alle sammen,

  Mandag 2.april spiller Odd igjen mot Rosenborg på Skagerak arena kl.20:00. Fossum er invitert til å være Æresgjest på denne kampen. Det vi si at alle klubbens spillere og tilhengere kommer inn gratis, Fossum spillere stiller som maskotter og ballhentere og det skapes litt oppmerksomhet rundt Fossum som klubb denne kvelden på arenaen. Odd ønsker også et opplegg i Fan-zone. Styret har forespurt G9 om å være maskotter, og J12 om å være ballhentere.

  Styret synes det hadde vært kjempegøy å få samlet en stor gruppe Fossumspillere og tilhengere, slik vi gjorde i november, til å bli med denne kvelden på Skagerak arena, gjøre Fossum synlig på arenaen, heie frem Odd og ha det gøy!

  Jeg ber dere lagledere sende ut mail til foreldre med denne invitasjonen! Vi trenger svar innen utgangen av fredag 23.03.18., om hvor mange fra ditt lag som ønsker billett. Både søsken, foreldre og andre Fossum-tilhengere er velkomne! Vi må bestille billetter på forhånd.

  Send mail om antall ønskede billetter til Karl Ernest Bøe Koch, kern-koc@online.no, som skal koordinerer dette!

  Merk mailen til med ODD- Rosenborg Skagerak arena 2.april.

   

 • AURORA PÅ TALENTSAMLING

  Aurora har blitt tatt ut til Statoils talentleir i Østfoldhallen 18.-23.mars.
  Der skal hun trene sammen med de 60 mest lovende jentene født i 2003 og 2004. Vi er utrolig stolte av at nok ei Fossumjente skal delta på talentleir.
  Forza Fossum💪💙

 • PRISVINNERE PÅ ÅRSMØTE

  På årsmøte ble Anette Hoppestad Hardli og Monica Døli tildelt innsatsprisen for deres store engasjement i foreningen. Tone Kristoffersen fikk prisen «Årets Navn 2017» for sine mange år i damefotballen og som kretsmester damer 7èr serien samme uke som hun fylt 50 år.

   

        

 • NYE ÆRESMEDLEMMER I FOSSUM

  På gårsdagen godt besøkte årsmøte ble 3 «Fossumveteraner» utnevnt til æresmedlemmer for stor og mangeårig innsats i Fossum. Disse har alle i hver sine perioder vært svært sentrale i oppbyggingen av Fossum til det som i dag er grunnlaget for den store aktiviteten i klubben.

  De nye æresmedlemmene er fv Jan Erik Gundersen, Steinar Ballestad og Magne Kittilsen. Her sammen med hovedforeningens leder og æresmedlem Viktor Arvesen.

 • Hyllest av vinterens helter

  Torsdag tok Endre Gullhaug fra G12 turen innom Torsdagskaffen på Fossum for å sette litt stas på de hardt arbeidene banemannskapene Nils og Viktor. De har gjort en prisverdig innsats og holdt anlegget åpent når snøen har lavet ned.

  Stor takk fra oss alle som bruker anlegget.

 • HUSK ÅRSMØTE 6. MARS KL. 1900

  HVEM BØR KOMME PÅ ÅRSMØTE OG HVORFOR???

  Spesielt bør alle med tillitsverv komme på årsmøtet, men også spillere, foreldre og øvrige medlemmer er hjertelig velkomne.  Andre interesserte kan også komme på årsmøtet, men uten stemmerett.

  Hvorfor???        På årsmøtet blir det en gjennomgang av aktiviteten som har vært og hvordan vi ønsker at aktiviteten skal videreføres. Økonomi er også en viktig sak og på møtet blir budsjettet for 2018 behandlet. Det er på årsmøtet du kan påvirke driften vår, så har du meninger om det, så kom på årsmøtet.

  Dagsorden, årsberetning og regnskap vil bli lagt ut på hjemmesiden i løpet av neste uke. Det skal også deles ut priser iht våre nye statutter.

 • Ildsjels- og innsatspris til Svein Roger Dahlen

  Sist helg ble det avholdt ting for NFF Telemark. I den forbindelse ble Telemark Idrettskrets` ildsjels- og innsatspris delt ut til vår egen Svein Roger Dahlen. En slik entusiasme, arbeidsinnsats og kvalitet skal Fossum virkelig være takknemlige for. Vi gratulerer! Her kan du lese begrunnelsen. Les mer →

 • VELLYKKET FOSSUM SPAREBANK1 CUP

  Takket være mange positive medhjelpere ble også årets store jenteturnering et godt gjennomført arrangement. Sportslig ble den også veldig bra for våre lag med mange fine kamper. Jenter 13 år kom til B-finale, jenter 16 til topps i A-finalen og vårt damer 2 lag til A-finale. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra deltakende lag, spillere og foreldre. En slik stor turnering krever mange funksjonærer og bidragsytere. Vi takker derfor alle som har bidradd til nok et fint Fossum arrangement.

 • ÅRSMØTE

  Årsmøte for hovedstyre og fotballgruppa holdes på klubbhuset tirsdag 6. mars 2018 kl. 1900. Forslag som ønskes behandlet må være sendt styre innen 20. februar.

  Årsmøte behandler bl.a. årsberetning, regnskap, budsjett, organisasjonplan og sportsplan. Presentasjon av «kvalitetsklubbprosjektet» og utdeling av priser.

  Hovedstyre                                       Fotballstyre

 • FOSSUM SpareBank1 Cup

  Fossum IF ønsker igjen velkommen til FOSSUM SpareBank 1 Cup for jenter/damer,
  i Skienshallen lørdag 3. og søndag 4. februar 2018.

  Inngang Kr. 50,- for Voksne & barn over 12år
  Les mer →

Sponsorer