• FOSSUM ER LIK KVALITETSKLUBB!

  Fossum har fått status som kvalitetsklubb 👍På fotballkretsen ting lørdag, fikk våre delegater Karianne Resare og Ivar Horrigmo det synlige beviset av kretsleder Terje Killi.

  Bildet kan inneholde: 3 personer, folk som står og sko
 • KARIANNE FIKK PRIS PÅ ÅRETS KRETSTING

  Karianne sammen med visepresidenten i NFF Arne Larsen Økland og kretsleder Terje Killi. Prisen ble overrakt med følgende begrunnelse:

  Karianne som leder i Fossumfotballen har vist en klar vilje til å føre Fossum`s tradisjoner med jentefotballen videre. NFF Telemark har merket seg at Karianne har tatt dette ansvaret med flid og entusiasme, men også med ønske om å sikre den store aktiviteten i klubben ute på feltet. Hun er klar og tydelig på klubbens ambisjoner og har også ambisjoner for jentefotballen i Telemark. NFF Telemark heier på dette og vil bidra til at vi får en toppklubb for damer i Telemark.

  Prisen er et honorært lederstipend fra NFF på kr 5 000 og diplom. Vel fortjent og gratulerer til Karianne.

 • Storeslem i egen cup

  Fossum kvinner A stilte med to lag, et J17-lag og et damelag, i Fossum Sparebank1 cup i Fritidsparken i helga. Begge lagene ble puljevinnere lørdag. Det betød semifinale i A-sluttspillet søndag. Først ut var J17 som slo Hei 2-1 i semifinalen. Damelaget fulgte opp med solide 5-1 over Ørn Horten 1. I finalen møtte J17 Urædd. Etter en tidlig kalddusj, kjørte Fossumjentene over porsgrunnsjentene, og det stod solide 7-2 da dommeren blåste i fløyta. Damelaget spilte finale samtidig med J17, og de fortsatte der de slapp i semifinalen. Ørn Horten 2-keeperen måtte plukke fem baller ut av nettet før dommeren blåste av.

  Forza Fossum💪💙

  #sb1telemark #sparrising #umbronorge #sport1skien #pizzabakernskienogporsgrunn

 • FOSSUM SpareBank1 Cup

  Fossum IF, Skien ønsker igjen velkommen til FOSSUM SpareBank 1 Cup i Skienshallen,
  lørdag 1. og søndag 2. februar 2020.

  Dette er en fotballcup for jenter/damer i Skien fritidspark.
  Det er påmeldt 83 lag.

  Innledene kamper (puljespill + J12): lørdag fra kl. 09-18:30
  Sluttspill (A&B + J8/9/10/11): søndag fra kl. 09-19:20

  Velkommen i Skienshallen
  Inngang Kr. 50,- (Voksne & Barn >12år)

  Les mer →

 • FORSLAG TIL ÆRESBEVISNINGER

  Vedtak om tildeling av Æresbevisninger i Fossum I.F.  (Æresmedlemsskap, Innsatspokal og Årets navn) fattes av hovedstyret. Alle klubbens medlemmer kan hvert år komme med begrunnet skriftlig forslag til kandidat for æresbevisning. Æresbevisninger deles fortrinnsvis ut på årsmøtet, men kan også tildeles ved annen passende anledning. Kriteriene for prisene finnes på vår hjemmeside under «klubben».

  Forslag behandles konfidensielt og sendes styrets leder Viktor Arvesen innen 16. februar.

  Adresser: viktor.arvesen@gmail.com – Postboks 376, 3701 Skien – Mælagata 139, 3716 Skien

 • ÅRSMØTE

  Hovedforeningen og fotballgruppa har felles årsmøte onsdag 11. mars 2019 kl 1830 på klubbhuset. Forslag på saker som ønskes behandlet, må være levert styre seinest 26. februar.

 • OPPKJØRINGEN I GANG

  Fossums damelag startet søndag kveld oppkjøringen til sesongen 2020. Det var gledelig å se en stor gjeng med nye og gamle ansikter på treningsfeltet. Det var tydelig at jentene har gjort en god treningsjobb i friukene, for årets første økt hadde høyt tempo og intensitet. Det lover godt for fortsettelsen.
  Forza Fossum💪💙
  #sb1telemark #umbronorge #sparrising #sport1skien #pbskienogporsgrunn

 • Ny samarbeidsavtale med Sparebank1Telemark

  I dag har vi inngått en ny positiv samarbeidsavtale med Sparebank1Telemark. Banken har i mange år vært en viktig samarbeidspartner for oss og som vi setter stor pris på.

 • Julegrøt på «torsdagskaffen»

  Stor stemning på klubbhuset da Kittel Vala serverte grøt med mandel på «torsdagskaffen».

  Bildet kan inneholde: 2 personer, innendørs
 • ODD – TROMSØ 24. NOV

  Fra Odds Ballklubb har vi fått denne hyggelige invitasjonen:

  «Hele Telemark på kamp»

  Vi spiller viktig medaljekamp mot Tromsø søndag 24. november kl. 18.00 på Skagerak Arena. I den forbindelse ønsker vi støtten fra alle fotballklubber i Telemark, og håper din klubb vil være med oss å hjelpe oss denne dagen fra tribunen.
  Vi har følgende tilbud til din klubb:
  Ved samlet bestilling får klubben billetter til kr. 30,- pr. tilskuer. Eks: Samler dere 100 personer fra klubben, så sender vi klubben faktura på kr 3000,-. Dette er en fin måte å samle klubben på, og vise at dere er med å støtte Odd i denne viktige medaljekampen.
  Den klubben som samler flest tilskuere til kampen (prosentdel av antall medlemmer), vil inviteres gratis på vår første hjemmekamp i 2020.
  Vi gleder oss til å fylle stadion denne dagen, og håper at din klubb vil være med.
  Med vennlig hilsen
  Odds Ballklubb
  Line Refsdal
  Arrangements- og privatmarkedssjef

  Som en god naboklubb håper vi mange vil ta i mot dette gode tilbudet og være med på å bidra til en solid heiagjeng på tribunen i denne viktige kampen om medalje for «Oddrane». Billetter kan bestilles på sms til Viktor på mob 92246467. Ved bestilling må billettene betales inn til fotballgruppas konto 26102208691 og merkes «oddbilletter» og navn. Billettene må hentes på klubbhuset kampdagen kl 1600-1700. Tilbudet gjelder alle våre medlemmer og må bestilles innen 22.11

Sponsorer