Endelig en sommer med cup igjen!

Etter et par år med nedstengning, kunne vi endelig reise på cup igjen! Fossum har i sommer deltatt på Sør cup, Dana cup og Norway cup. En stor takk til alle dere trener, lagledere, foreldre og støtteapparat som har gjort det mulig for våre spillere å få disse fantastiske opplevelsene!

Her kommer en kort oppsummering fra lagene.

Sør CUP 😊

Fossum G11

G11 deltok på Sør cup og hadde en super helg på Sørlandet.  Vi stilte med to lag, og spilte totalt 10 kamper fordelt på lørdag, søndag og mandag. Dette var vår første overnattingscup noensinne, og absolutt ikke vår siste! J

DANA CUP 😊

Fossum G13

Fossum G13 fikk 3 plass i gruppespillet med 2 uavgjort og ett tap. I B-sluttspillet ble det sier i 16-delsfinalen med 1-0 mot Lillehammer og seier 4-0 i 8-delsfinalen mot Bærum. Kvartfinale ble tapt mot et lag fra Kosovo.

18 spillere og 3 trenere/lagledere sov på Hirtshals skole med en stor foreldregruppe som heiet på laget. Alle hadde det kjempe bra, med god fotball, bading, sosialt og fint vær.

Fossum / Gjerpen G16

Fossum Gjerpen G16 hadde en flott uke på Danacup og det var slitne og fornøyde spillere og trenere som kom hjem med siste ferje fredag kveld. Vi hadde en tropp på 24 spillere og stilte med to lag, et i B16 og et i B15.

B15 nådde A-sluttspillet etter gode kamper mot norsk og tysk motstand i gruppespillet, i 1/32 finalen der guttene ga alt ble det et knepent 1-2 tap for et godt Austråt lag.

B16 hadde ikke marginene med seg i gruppespillet og endte opp i B-sluttspillet, her ble det en fortjent seier i 1/32-dels finalen mot Byåsen og et knepent tap mot Nøtterøy i 1/16-dels finalen. 

I tilllegg til egne kamper har laget fått tid til å ta del i cuplivet ved å se på og støtte andre Skiens lag og ikke minst fått anledning til å støtte vårt eget G13 lag i deres vei i sluttspillet. 

Vi avsluttet vår cupuke med en gokart og pizza i Løkken, noe som falt i smak både hos spillere og trenere 🙂

Siljan/ Fossum G19

Vårt G19 lag Siljan/Fossum kjempet seg til seier og ble vinner av gruppe 10 og A-Sluttspill.

De vant mot Forus og Gausel IL fra Stavanger og danske Brønderslev IF. De spilte en meget sterk uavgjort mot mexicanske CEFOR SAN LUIS. I denne kampen kjempet de seg fra å ligge under 0-2 til 2-2. 1/16 delsfinalen ble tap mot Donn, men laget har hatt en fin uke i Danmark og fine fotball- minner.

Norway Cup.

Fossum J17

Vi deltok i år med 15 spillere på vårt jenter 17 lag i Norway cup.

Reiste inn med buss lørdag og  var innlosjert på Abildsø skole, noe som var veldig bra i forhold til kamper og opplevelser på Ekebergsletta.

Innledende kamper søndag, man og tirs som endte med seier, uavgjort og tap som resulterte i 3 plass i pulja og B sluttspill. Her ble det seier i 1/8 og 1/4 finale før det ble ett 0-1 tap i semifinalen.

I tillegg til kamper har jentene fått med seg mange fine opplevelser på skolen, sletta og byen.

Denne uka har alle funnet på mye sammen og gjort gjengen mye mer samlet😊

Takk til alle voksne som bidro til å skape denne opplevelsen og takk til Autostrada og Domino`s for bidrag!