KARIANNE RESARE- ÅRETS FOTBALLNAVN I TELEMARK

Vår dyktige leder Karianne Resare ble i helgen kåret til årets fotballnavn av NFF Telemark. Dette er vel fortjent, og vi er stolte av jobben hun har gjort for alle fotballjenter i Telemark!

Karianne vinner prisen med følgende begrunnelse:
«I 2020 mottar årets fotballnavn prisen fordi hun har vært en sterk pådriver i prosessen mot et topplag for kvinner i Telemark. Hun har tatt stort ansvar ved at Fossum gir bort sin plass i divisjonssystemet til nytt topplag. Hun har ledet prosessen som leder for Fossum, og fortsetter nå som leder i interimstyret i Odds Ballklubb kvinner. Hun har bidradd til et stort og viktig steg for fotball for jentene i Telemark, og mange jenter får nå realisert drømmene sine om å spille på Skagerak Arena.»

VI GRATULERER!

Foto: Fredrik Pedersen, Varden