ODD – TROMSØ 24. NOV

Fra Odds Ballklubb har vi fått denne hyggelige invitasjonen:

«Hele Telemark på kamp»

Vi spiller viktig medaljekamp mot Tromsø søndag 24. november kl. 18.00 på Skagerak Arena. I den forbindelse ønsker vi støtten fra alle fotballklubber i Telemark, og håper din klubb vil være med oss å hjelpe oss denne dagen fra tribunen.
Vi har følgende tilbud til din klubb:
Ved samlet bestilling får klubben billetter til kr. 30,- pr. tilskuer. Eks: Samler dere 100 personer fra klubben, så sender vi klubben faktura på kr 3000,-. Dette er en fin måte å samle klubben på, og vise at dere er med å støtte Odd i denne viktige medaljekampen.
Den klubben som samler flest tilskuere til kampen (prosentdel av antall medlemmer), vil inviteres gratis på vår første hjemmekamp i 2020.
Vi gleder oss til å fylle stadion denne dagen, og håper at din klubb vil være med.
Med vennlig hilsen
Odds Ballklubb
Line Refsdal
Arrangements- og privatmarkedssjef

Som en god naboklubb håper vi mange vil ta i mot dette gode tilbudet og være med på å bidra til en solid heiagjeng på tribunen i denne viktige kampen om medalje for «Oddrane». Billetter kan bestilles på sms til Viktor på mob 92246467. Ved bestilling må billettene betales inn til fotballgruppas konto 26102208691 og merkes «oddbilletter» og navn. Billettene må hentes på klubbhuset kampdagen kl 1600-1700. Tilbudet gjelder alle våre medlemmer og må bestilles innen 22.11