JENTER 13 SPILLER 1/4 FINALE I NORWAY CUP

Fossum`s jenter 13 deltar for første gang på Norway cup og i de innledende kampene var nok nerver og ukjente forhold en årsak til at det ble tap i de innledende kampene. 1-3 mot Gjelleråsen, 1-2 mot Sagene og 1-2 mot Havdur.

I den siste kampen viste jentene at cupformen var på gang og tapet mot puljevinneren var av det uheldige slaget. Dermed ble det B-sluttspill og onsdag ble det seier 4-0 mot Øyestad i 1/6 delsfinalen. Stina ble 3 målsscorer. Thea scoret det siste målet. Kjempeinnsats fra hele laget til stor jubel fra foreldre, søsken og besteforeldre som kranset sidelinjen. I dag møtte jentene Øyestad i 1/8 dels finale og den gode utviklingen ser ut til å fortsette for der ble det hele 6-1 seier etter en god kamp av Fossumjentene. Målscorere: Mari 2, Eira 2, Tobias 1, Stina 1. Nå venter Bærum Sk 2 i 1/4 finale kl. 1500 og vi krysser fingrene for at Svein Roger, Trond og Tom tar de videre til semifinale i morgen formiddag.