Danacup 2014

Fergene begynner å fylles,så vi må sette en frist for påmelding.

Det er pr. i dag 10 J 14 og 10 J 17 som har meldt seg. Regner med at vi får noen til her,slik at det disse 2 lagene tar opp ca 32 plasser.

J 12 har ytret ønske om å bli med. ca. 12 plasser. Hva med G13/14?

Har reservert 60 plasser på Colorline. Avreise søndag 20/7 kl. 1700 Hjem søndag 27/7 kl.1215

Som alltid velger vi å bo på Tornby skole. Her vil spillere og min. 1 leder fra hvert lag bo. Vi prøver å holde fjorårets pris på kr.3300,-. Dette dekker buss Fossum-Larvik-Fossum. Ferge tur-retur. Overnatting og måltider fra søndag kveld til søndag frokost. Altså er det kun lommepenger som trengs utenom. Som tidligere år er det ingen krav til at foreldre må være med . Men det er selvsagt hyggelig med mange foreldre rundt banene. For foreldre som skal nedover er det mange hytter å leie. Tornbystrand hytteudleining har rimelige hytter.Det er muligheter for flere dugnader. Toalettpapirsalg har jo finansiert flere Danacuper. Dette er toalett/tørkepapir av bra kvalitet.Sekkene selges for 250,- hvorav 100,-går til den enkelte spiller.  JEG MÅ HA BESKJED INNEN 15/2 OVER HVILKE LAG SOM SKAL VÆRE MED OG CA.ANTALL SPILLERE.     Jenter 14 og Jenter 17 sender sms til Gisle(93009150).   SPØRSMÅL KAN RETTES TIL GISLE: