Fossum J 16 videre i NM

Stoppen klarte ikke å stoppe Fossum. En jevnspilt 1.omg. hvor forskjellen var at Fossum`s spisser var giftigere. Stoppen startet friskest og kom til fler halvsjanser. Ikke helt ufortjent da de tok ledelsen. Mari fikk en kraftig dult,men dommeren ga ikke frispark. Stoppen hadde fler spillere ledig i feltet og kunne enkelt sette ballen inn på en sjanseløs Frida.  Fossum kom mer med i kampen og da Hedda elegant kom seg til linja å la inn foran mål var Oda sikkerheten selv. Mål nr 2 var ikke dårligere. Denne gangen valgte Hedda å gjøre alt selv. Skuddet fra død vinkel,rakk ikke keeperen å få armene opp på. 2-1 til pause. Stoppen startet også 2.omg. best,men 2-2 målet var av den enkle sorten. Etter en god Stoppen periode var det ikke fortjent,men desto mer behagelig for oss at Ida B. bestemte seg for at nå ville hun ha mål.Kjempet å fikk med seg ballen,før hun lekkert plasserte langskuddet over keeper. Etter dette styrte vi kampen og det var fortjent da banens beste`Hedda Rønningen` satt sitt 2 mål for dagen. Spennende å se hvem vi får i neste runde.