J 12 ubeseiret i høst

7 strake for J 12.

Heldigvis taklet jentene det dårlige været bedre enn kameraet på Nokia.

Bildet lyver,jentene var skarpe

 

Nok en solid seier til våre gode jenter. 9-1 over Borg var ett sterkt resultat.Borg åpnet friskest med 2 knallskudd i tverligger og godt spill. Rune og jeg ble da raskt gjort oppmerksom på av Trine at i vårkampen overkjørte vi Borg . Vi kjente presset på oss og følte at vår trenergjerning nå dro seg mot slutten,men heldigvis tok Sanne tak og fikk med seg de andre. Nå var det vi som styrte resten av kampen. Bra jobbing og fint kombinasjonsspill ga oss utallige sjanser. Derfor var det godt når Rikke Marie startet målshowet. Vår offensive filosofi ble vist flere ganger med våre sidebacker som stadig kom til avslutninger. Skal noen nevnes x-tra må det bli Sanne som nok en gang en gang har stålkontroll på sin midtstopperplass og  Siri som etter iherdig jobbing fikk sitt første mål i Fossum. Vi ser frem til neste kamp mot Urædd til mandag,men må med vemod konstantere at dette er årets siste kamp.