5-4 over smaker bare herlig.

Fossum J 16 slo Urædd 5-4 i kveldens interkretskamp.

U rædd`s keeper hjalp banen`s suverene spiller (med krampe)til bilen. Flott sportsånd-

Det ble som ventet en tøff kamp mellom 2 gode lag. Fossum startet med godt spill og ledet helt fortjent 2-0.Urædd tok over totalt og reduserte.Men kjemping,Heidi i mål og litt flaks ,sørget for 2-1 til pause.Litt ut i 2 omg. syntes Hedda R. at nok var nok og tok skikkelig tak. Scoret selv og serverte Guro som var på rett plass.På stillingen 5-1 tok Urædd over igjen. Vi ble totalt overkjørt 15 min og da det 10 min før slutt sto 5-4 var det antydning til hjerteflimmer hos fler en meg. Men de siste 10 min visste flere en enorm fightervilje og vi kom også til farlige sjanser. Helt greit å høre dommeren blåse av kampen. Øyvind sa før kampen at han heller vinner5-4enn 1-0 og jentene leverte . Kampfiksing ? ? Mye positivt spill og fighting fra mange,men Hedda var helt rå i dag. 2 mål og perfekte legg til Guro(3 mål). Sporty av Heidi å være så positiv til å ta på seg keeperhanskene.