Fossum tok Enga på senga

Fossum J 97 vant 3-0 borte mot Vålerenga .

Matchvinnere

Et meget godt Fossumlag hadde full kontroll mot Oslo`s stolthet .Et hardtkjempende J 97 fikk en god start på Adidas cup etter 3 flotte mål av Hedda. Med 11 spillere som reiste innover var vi ikke optimister,men når våre jenter viser slik  vinnervilje er de ikke gode å slå. I mål sto Mari og Sara hver sin omgang. Sara`største problem var å holde varmen,da vårt eminente forsvar bestående av Mariken,Cecilie,Linnea og Sara/Mari ikke slapp Vålerenga til i det hele tatt. På midten gjorde nok en gang Ingrid mannsjobb(hvor langt hun springer i en kamp vites ikke).På kantene jobbet Oda og Pia bra.Foran skapte Hedda og Siri Lill stadig trøbbel. Med 3 lekre mål visste Hedda at hun begynner å komme i storform. Mariken`s autoritet på banen virket å gi de andre trygghet. I dag fortjener alle skryt,men den elegansen Frida utøver med kula tar pusten fra enhver. Og superlativene fra Vålerenga`s damelag(som sto å tittet etter trening) om Frida fra lille Fossum, var herlige å høre.    Med samme innsats mot Strømmen på søndag blir alle fornøyd.