Strålende innsats av J 12

Seiersmaskiner

6 seire av 6 mulige for Jenter 12 i Badeparkcup. Ingen tvil om at Fossum gjorde seg bemerket på helgens cup.

           Tildels glitrende spill på små flater viste at jentene er på rett vei. Det er en fin gjeng med spillere som Fossum vil trenge i fremtiden. Så jeg håper at alle blir her hos oss.  Mange fine mål ble scoret og få sluppet inn. Alle gjorde en bra opptreden,men må trekke frem en svært god keeper(Ingvild) og den jeg tror er vår neste kretslagsspiller(Rikke Marie). Topp innsats hele tiden og med en meget god skuddfot.Litt usikker på hvor mange mål det ble,men det ble en god del.  Men Nora,Charlotte,Christine,Elida,Elise.Vilde,Sanne,Mathilde og Hedda W. viser gryende form på hva motstanderne våre har i vente. En stor tilhengerskare gleder seg til alvoret begynner.

PS.  Om noen ser ei lita Skidardame med nesa i sky nede på Fossum er det ingen tvil om at det er Trine som er ankommet. Og forsetter jentene hennes fremgangen krever hun vel snart en rød løper.