Seier 9-0 over Nanset for J 16

En forrykende avslutning på sesongen for J 16.

Velspillende jenter

9-0 var intet mål for mye. Gjentatte stolpe skudd og en drøss med sjanser måtte jo gi endel mål. De fleste av dagens mål kom etter forrykend langskudd. Fossum har flere som virkelig har kraft i bena.

Det er nesten litt synd at sesongen er over. For de siste kampene har vært ordenlig artige å se på. Etter 2 høyst ufortjente tap mot Teie og Tollnes måtte vi ta til takke med 3 plassen. Dette er slett ikke dårlig med tanke på at vi har hatt mange 13 og 14 åringer med. Og spillemessig har vi vært det klart beste laget (også ifølge motstandere).Nanset`s trener mente det ikke var så galt å tape 9-0 mot oss.      2-0 til pause var ikke helt topp ,men en glitrende 2 omg viste hva som bor i laget. Med god fremgang i vinter skal det vel bli et godt 16 årslag til neste år også, selv om Lykke,Anne,Terese,Vilde,Malin og Jeanett da er for gamle.      På dagens lag:Malin-Rebekka-Synne-Anne-Linnea-Terese-Mariken-Lykke-Stina-Jeanett-Silje-Frida S.L-Mari-Malene.

Vi takker for i år til spillere,foreldre og motstandere og ønsker alle en god vinter.   Hilsen Martin og Gisle