Nok en seier over Urædd

4-1 seier over Urædd i sesongavslutningen lover godt for fremtiden.

Glade J 11(og noen J 10) etter overbevisende seier over Urædd
Det var en svært fortjent seier til Fossum i kveld.Kun en meget bra Uræddkeeper og treverk i veien hindret storseier. Fossum har et godt grep på Urædd i aldersbestemte klasser. J 10-J 11- J14- J 16 har vel 7 seire og en uavgjort på 8 kamper.Fortsetter det slik har vi mye godt i vente fremover.Hvor mange sjanser vi hadde vites ikke,men at det burde stått 2 siffret på resultattavlen er det ingen tvil om.Da Rikke endelig fikk hull på byllen,gikk det ikke lenge før Urædd reduserte(mycket irriterande).Resultatet stod seg til det gjensto ca.15 min og etter utallige stang ut begynte den enorme tilskuermassen å tvile. Men Rikke ga seg ikke og når det først løsnet satt hun like godt inn 3 kjappe. Forsvaret med Ingvil-Sanne-Charlotte-Elise-Vilde hadde stålkontroll,midtbanen var eid av Kristine-Hedda W-Rikke-Matilde og foran jobbet Nora og Hedda S heroisk. Trener Trine eide sidelinjen foran en stor gjeng entusiastiske tilskuere.  Trenerteamet ønsker spillere,foreldre og motstandere en god høst ferie. Vi gleder oss alle til neste sesong.

Spillere som takker de fremmøtte i god Fossum ånd.
Hva vi heter,hvor vi kommer fra.Vi er fra Fossum,verdens beste fotballag.