6-2 over Urædd for J 14

Til tross for 9 kamper på 15 dager leverer jentene varene nok en gang. 6-2 over Urædd er imponerende. Og det var ikke et mål for myeEt velspillende Fossum lag,med få innbyttere(sykdom), overkjørte Urædd idag. På midten tok Ingrid og Mariken seg greit av Urædd`s store profil. Vikar keeperne Silje og Mari gjorde sine saker veldig bra. Baklengs målene kom pga.litt famling i forsvar. Uræddd`s første mål forøvrig et godt langskudd(men med tøffere press i ballfører hadde dette vært unngått). Hedda`s 3 mål og Silje`s 1 kom etter godt angrepsspill. Da Ingrid steg til værs og ekspederte Synne`s eminente corner i nettet steg stemningen på stadion. Ingrid viste også frem hvor enkelt en straffe kan settes. Så dagens Fossum spiller blir Ingrid, tett fulgt av resten av laget. Målforsjellen er nå 96-6.