Kanonmatch som ga semifinale for J 14

På vei til Valle Hovin

Dagens kvartfinale mot Skedsmo ble en fin match.   5-2 til Fossum var definitivt ikke for mye. En 1 omg, hvor vi produserte den ene store sjansen etter den andre burde gitt klar ledelse til pause.Men når vi spilte  opp mot vårt beste, så var det Skedsmo som satt inn det første målet. Ikke ufortjent utlignet vi raskt. Kampens beste spiller var utvilsomt Skedsmo`s meget gode keeper. Hun reddet sitt lag gjentatte ganger og når da Skedsmo scorer på sitt andre angrep var det fortvilelse å spore hos vanligvis rolige trener. Men vi utligner raskt igjen. En stor omgang av Silje. En langt jevnere 2 omg., men her viser Hedda hvilke styrker hun har. 2 flotte mål helt på egen hånd etter at  Frida rolig setter inn mål nr.3. En god kamp av samtlige, men x-tra pluss til Frida S.L. som idag også jobber uttrettelig både defensivt og offensivt ,slår lekre pasninger(hvem har hun de etter tro) og viser finter og driblinger som bare hun kan blant 97 mod. Nok en gang sporty av Mari som igjen svarte ja til keeperspill når Frida måtte kaste inn håndkledet.              Skedsmo var et svært sympatisk lag,som vi ønsker lykke til videre i serien.