Nå sommerferie også for J 16 (J 14)

Sterk seier over Urædd i J 16 1.div. Sportslig leder fikk se et godt kjempende Fossum lag slå Urædd 2-1. Tror det smakte godt før ferien.Ingen tvil om at Urædd er et godt lag,men vi var hakket bedre i en jevnspilt og artig kamp. Så ikke bra ut før kamp,med mangel både på spillere og drakter. Men vi fikk stablet 11 spillere på banen( Henriette tryglet om å slippe pga.hofteproblemer,men spilte sporty godt over halve 1.omg og også siste 8 min) ,og det var spillere som kjempet heroisk. En svært god start av Lykke,som holdt Urædd`s store spiller i sjakk og flotte raid på venstresiden av Jeanett burde ført til ledelse. Men vi manglet en lang tå. Urædd tok over siste halvdel av 1.omg. og gikk til pause med 1-0 ledelse. En fornøyd M.P. ga jentene i pausen  troen på at dette kunne gå. Rebekka og Synne fikk smilet tilbake og storspilte i midten. Linnea og Anne kjempet seg bra inn i kampen. Bra defensiv jobbing av midtbane spillerne ga ikke Urædd mange sjanser,men de som kom var store. Vår keeper Frida tok seg mesterlig av det som kom(selv om noen og enhver på sidelinjen hadde hjertet i halsen). Ikke ufortjent fikk Silje hull på byllen da hun spurtet fra alle og satt ballen sikkert i mål. Jentene lot seg ikke irritere av hjemmedømmingen,noe en Stormkledd trener og undertegnede gjorde. Men de fortsatte den gode kjempingen og da Ingrid satt inn 2-1 tok det av. Forsvarte oss meget godt og tok en `litt` fortjent seier. Herlig. Knallbra 2 omg. av samtlige.Men skal noen få ekstra skryt må det bli Rebekka og Synne.  Moro å få god motstand etter en vårsesong i sterk medvind og ser frem til nytt møte mot Urædd 15/8.  Disse spilte dagens kamp :Rebekka(98)-Synne(97)-Linnea(97)-Ingrid(97)-Henriette(97)-Mari(97)-Frida V(97)-Frida S.L. (97)-Silje(97) og heldigvis også 95.modellene Lykke-Anne og Jeanett.         Ser nå frem til Dana cup.   God sommer til spillere,foreldre,støtteapparat og motstandere.