Suverent på topp til ferien

On the top
Sunn mat før kamp fra Geir Olav

Telemarks beste 14 åringer.

4-0 over Vinje på deres hjemmebane og dermed suveren ledelse til ferien. 9-0-0 og 69-3 i målforsjell. At Vinje er det nest beste laget i serien er det ingen tvil om. Kampen var mer jevnspilt enn resultatet skulle tilsi.  Bra forsvarspill av begge lag ga få sjanser. Linnea og Rebekka stoppet effektivt Vinje`s  gode spiss(fra toppgruppa) og med storspill av Cecilie i midten fikk Frida en enkel jobb i førsteomgang. Få sjanser også til Fossum,men et bra langskudd fra Mariken snek seg inn helt oppunder tverrligger. 0-1 til pause. Etter pause slet vi med sterk motvind,men en våken Frida V i mål ryddet opp med gode utrustninger. Vinje med noen fine cornere som fort kunne ha godt inn. Da Frida S.L. driblet seg gjennom og lekkert satt inn 2-0 og Karoline`s 3-0 etter finspill av Hedda, senket skuldrene seg hos nervøse trenere. Da Synne`s frispark nesten stoppet i vinden ,men allikevel gikk inn må det sies at vi hadde høy effektivitet i dag.    Dagen`s Fossum spiller ble Cecilie(forøvrig etter en svært god vårsesong).
Takk til Vinje for en fartsfylt,fairspilt og god fotballkamp.