Gøy på landet.

Hovedstads jenter regnet nok med enkel match,så langt ute på landet. Men de måtte nok slukøret reise hjem. 6-2 til Fossum.

Nye mål av denne kvinnen

Ikke et mål for mye i dagens kamp mot Holmen for J 14. Dvs. Holmen fikk vel 2 mål for mye. Det første kvarteret var ifølge en sporty Holmen lagleder det beste han hadde sett av 14 åringer. Total overkjøring. Men etter to lettkjøpte Holmenmål begynte usikkerheten å prege våre jenter noe. Men blant trenere og en godt fremøtt foreldreskare var det ikke mange som tvilte på at dette går veien. Intet storspill i 2 omg,men viktige mål gjør at vi har troen foran neste lørdags vanskelige bortekamp mot Øvrevoll/Hosle.Første kvarter 9 til samtlige på Gisle Børsen, ut over i kampen nok en gang en god  Mariken  og en Hedda som scorer på bestilling.