Seier i seriestarten for J16

Dagens seiersdamer

Sesongstart med 6-5 til Fossum J 16En underholdende kamp ble vi vitne til idag. Inneholdt det meste. En meget god start med mye fikst spill og mål av Hedda ogMariken ,så fikk vi for stor respekt spiller nr 8 Sofie på Hei som utlignet til 2-2 nå bølget spillet litt frem og tilbake,men da Hedda var alene igjennom ble hun stoppet høyst uregelmentært ,Rødt kort og straffe, En straffe Frida satt utagbart i mål. Med 10 jenter på banen tok Hei(spiller nr.8) over. Terese Bang krediteres vårt 4 før Hei gikk opp til4-5 .Hedda satt lekkert inn vårt 5 mål etter bra Fossum spill . Da Ingrid satt kampens siste mål inn på  mesterlig vis i siste sekund var det glede hos spillere,trenere og publikum. Dagens spillere: Frida V,Linnea,Camilla,Malin,Vilde,Rebekka,Mariken,Terese,Ingrid,Hedda,Silje,Karoline,Frida S.Log Pia.