J 14 er godt igang

4 målscorer Synne Lyng

6-1 til Fossum J 14 på bortebane.6-1 seier på en litt dårlig dag virker betryggende. Langesund utpekt som en av de hardeste konkurentene ble utspilt av et litt slapt Fossum lag. I mål gjorde Frida ingen feil på det lille som kom. Sikker i klypene,godt sweepet og bra utspill. I forsvaret strålte store Gløsmyr,med prat og og gode løsninger. Angrepet var litt tannløst idag,men nok et mål av Hedda.Fint mål av Silje også. På midtbanen var Synne mye kvikkere en sist.Strålende cornere igjen og bra skudd fra langt hold ga henne 4 goaler.Makalaust Synne!!!!!!. Fortsett sånn.  Men på tross av dette må dagens Fossum spiller bli FRIDA S.LARSEN. Vår kaptein fremsto nettopp som en kaptein. Bortimot en feilfri kamp. Perfekte stikkballer(som å se Tommy for 30 år siden hi-hi),soloraid,dribleserier,finter og ikke ikke minst pasninger med mening. I mine øyne Frida`s beste kamp (9,5 på Gisle børsen).   Vi ser frem til mange kamper i ukene som kommer,men jenter vær så snill å si ifra om dere føler at det blir mye med 7 kamper på 12 dager. Det er enklere for oss som bare står på sidelinjen å hyler.