4-1 til Fossum i seriestarten


god start

Da var vi endelig igang.  1.omg startet noe nervøst,men med et klart Fossum overtak. Litt smårusk bak som ikke førte til noen store problemer. Vi produserte en rekke store sjanser etter bra spill,men målteften var begredelig. Da Frida V. ble skadet «steppet»Silje sporty i mål. Det gikk kjempebra med bra utrustninger og gode inngangsettinger. Topp Silje!!!!!!!  Det var tydelig at vi var bedre trent utover i 2.omg. Da spilte vi over Hei. Når da Hedda også hadde oppdaget at målet var det nettet med 3 stenger rundt og presterte å score 4 mål i en omgang måtte det bli seier. Bra Hedda. Fortsetter vi å produsere så mye sjanser tror jeg det blir svært mange seire i år. Første svar kommer neste onsdag i Langesund. Bra med tilskuere også i dag. Takk til dere. På dagens lag: Frida V,Silje,Linnea,Camilla,Rebekka,Henriette,Cecilie,Synne,Mariken,Ingrid,Frida S.L,Mari,Karoline,Pia,Ida og ikke minst Hedda.