Seier for J 14 over Urædd

Glade,men våte jenter

2-1 seier over Urædd i sesongavslutningen smakte herlig .

I et forferdelig vær visste jentene hva som bor i laget. Mye fint spill fremover, selv om vinden skapte problemer. Synne fikk litt av jobb med utspill,cornere og langpaninger, men klarte seg utmerket. I tillegg satt hun inn et flott mål. Mål nr.2  var det Ingrid  som fikk  inn etter litt klyngespill foran Urædd`s mål. Bak sto Karoline en meget god kamp. Gode utrusninger og  bra igangsettinger. Forsvaret med Linnea,Rebekka,Henriette,Camilla,Mathea og Cecilie hadde full kontroll(unntatt på overtid da Urædd fikk sitt trøstemål).Midtbanen med Synne,Frida,Oda ,Pia og Ingrid vant mange 2.baller og eide vel egenlig midten. Foran var hele tiden Hedda og Mari en trussel mot et slitent Urædd forsvar. Dessverre ble fremspillene litt upresise pga.sterk vind  og en våt bane. Alt i alt en flott avslutning på en sesong vi skal være veldig stolte av. Knepne tap mot rene fjorten års lag,kretsmesterskap for J 13 og finale i Dana cup. Stor utvikling på jentene, som vi håper fortsetter vinteren gjennom. Da skal vi få en kjempesesong til neste år. Takk for nå.