Seier i toppkampen J 13

Ble seieren for liten eller !!

8-2 i toppkamp på Fossum.

Kun en kamp gjenstår før ferien og med seier der blir det ferie på tabelltoppen. I kveldens kamp mot tabellnabo Rjukan cruiset jentene inn en grei seier. Mye bra spill fra alle som stilte. Rebekka måtte hive seg på sykkelen å hente fotballtøy da ingen keepere dukket opp. Målene kunne hun ikke gjøre mye med,da forsvaret syntes så synd på Rjukan( som hadde kjørt så langt) at de lot dem slippe lett til 2 ganger. Det må kalles fair play. 3 mål på Hedda denne gang,kjempemål på volley av Henriette,stjernetreff fra Ingrid og sikkert noe pent fra Synne. Bak slapp Cecilie,Linnea og Stine dem kun til av ren høflighet. Ragnild jobbet utrettelig på midtbanen. En god dommer gjorde at dette ble en  fin match. Nok en perfekt ledet kamp av Gisle Mourinho.