Nok en seier for J 13

Et helt vanlig bilde av J 13

4-2 mot Skarphedin

Laget trenger en ny seierssang, da vi foreldre nå har hørt den mange ganger. Dagens kamp skulle vise seg å bli en hard batalje for våre jenter. I følge dommerkortet var de jevngamle med oss,men allikevel større. Endel skyving og ulovlig armbruk ødela litt for vårt fine spill,men heldigvis tok dommeren tak i dette og ga oss en del frispark. 1-0 til pause etter et flott mål av Andrea og bra keeper spill av Frida. Forsvaret med Cecilie, Pernille, Linnea og Mathea sto imot.Bra kamp av Mathea og Linnea både offensivt og defensivt. Fortsett sånn. Midtbane/Angrep besto av Cathrine(du har en herlig innstilling),Ida,Hedda og Karoline. 13 min før slutt fikk Hedda beskjed om å lage et nytt hattrick og jammen var det ikke langt unna (2 pene mål). At Karoline fikk puttet et mål var så fortjent etter en heroisk innsats(du har virkelig sprudlet de siste ukene ,Karo). Med 4-2 tror jeg nok vi leder serien. Og det skal vi fortsette med. Bra samtlige jenter.