Toppkampen endte 3-3 for Jenter 13

Uavgjort mot Langesund i kvelden’s kamp.

Vi kom fort bakpå mot gode Langesundspillere og lå under 0-3.  Jentene brettet opp ermene og tok opp kampen istedet for å gi opp. God kjemping av samtlige førte til at vi snudde det hele. 1-3 til pause etter nok en scoring av Andrea.  2.omgang eide vi. Henriette dro til med en herlig lobb til 2-3(var det iskald beregning eller litt flaks ,Henriette?). Etter dette tok regnværet helt av,noe våre jenter helt klart mestret best. Men å spille fin fotball på en bane som lå under vann er ikke lett. Da Henriette satt en corner rett i mål (ihvertfall så vidt jeg klarte å skimte gjennom haglbygene) var det ikke ufortjent.Vår gode keeper Frida V hadde noen flotte redninger mot slutten, så uavgjort var vel et greit resultat. Følgende spillere la ned en heroisk innsats: Frida V,Pia Amalie,Pernille,Oda,Cathrine,Andrea,Henriette,Frida S.L.,Rebekka,Sara og Linnea.

Vi fortstter vår kamp mot kretsmesterskapet mot Vold neste torsdag!!!!!!