Bli bøssebærer

I verden i dag er det 43 millioner mennesker på flukt. Årets TV-aksjon samler inn penger til disse og du kan være med på innsamlingen ved å kombinere det med søndagsturen. Ved å stille opp støtter du en god sak og viser at Fossum bidrar også utenfor idretten. Meld deg på innen 20. oktober.

Liv Mette Limi er koordinator i vår bydel. Man kan ringe henne på mobil 975 46 051 (975 46 051) og melde seg på. Oppmøte er på Venstøp skole søndag 24. oktober kl 15.30. Man må regne med å sette av to timer og man må være over 18 år (barn kan gå i følge med voksne).

Leder av Fossum IF, Espen Nilsen, kommer til å delta i aksjonen og han oppfordrer alle andre som har mulighet, til å gjøre det samme.

Fylkesaksjonsleder i Telemark er Reidar Skogheim. I fjor ga hver innbygger i Skien i snitt 43 kroner. Målet er å slå dette i år.

Man kan også melde seg som bøssebærer på 02025.

TV-aksjonen på Facebook.

Les mer om Flyktninghjelpen, blimed.no og TV-aksjonen.