Fantastisk opphenting mot Urædd

Gutter 9 år, lag 2

Gutter 2, 9 år, hadde en fantastisk seier onsdags kveld. Da var Urædd på besøk, og de ble slått 6-5.Urædd hadde med seg 14 spillere og ba om at det ble lagt til 5 minutter i hver omgang slik at hver av deres spillere skulle få mest mulig spilletid (dvs 2×30). Fossum stilte med 8, men hvilke 8! Sander, Sune, Tor-Kristian, Lars, Jonas, Håvard, Sigve og Sigurd (på lån fra lag 1). De var som vanlig litt seine i starten, og lå en periode under med 1-3. Til pause var stillingen 2-3, og stemningen så som så, men både Kjetil (trener) og Espen (lagleder) hadde troa på at de hadde mer å by på.

Andreomgangen ble et fyrverkeri av fine pasninger, flotte scoringer, fantomredning og god laginnsats. Fokus var på topp og da det var fem minutter igjen stod det 5-5. Det varte heldigvis ikke lenge, og seieren kunne innkasseres. Det smakte godt mot et lag som trodde de hadde seieren i lomma halvveis i andre omgang.

Som vanlig når gutter 9 år spiller på kunstgresset var det utmarsj med Tippeligahymnen og opprop av spillerne. Mer stolte (og enkelte svært sjenerte) spillere skal man lete lenge etter. Heia Fossum!