Tap i Bø

Fossumjentene leverte en «slett» forestilling, og tapte til slutt 3-1 for Skarphedin.1’ste omgang var ikke mye å skryte av for bortelagets del, og om det var årsdebuten på naturgress som gjorde utslaget skal være usagt.

I 2’ndre omgang hevet Fossumjentene seg endel, og skapte endel sjanser (selv om hjemmelaget også hadde sine).
Vårt trøstemål var på en heading av Ingrid, etter corner fra Lykke. Forøvrig var det en absolutt godkjent debut av keeper Marte, men av utespillerne var det kun Maryam som spilte opp mot normalt nivå.

Sandvoll, onsdag 05.05.10 kl. 17:45

Skarphedin – Fossum  3-1 (2-0)

Mål :
Skarphedin : 38, 45 & 72 
Fossum : Ingrid (76)

Laget (4-4-2) : Marte Nylend – Tonje Gurholt (Marte Birkeland i 53), Tea Draganovic’, Ingrid Jensen Vogsland,  Elisabeth Wessel Haddal – Beate Norheim (Kari Sivertsen i 53), Hilde S. Fossing, Maryam Husseini, Kaja B. Grimsgaard (Synne H. Edvardsen i 43) – Lykke Øverland Bergsli, Elin Nystog (Mari Undall Berge i 9).