Ipswich treningsleir

 

Bilder fra Ipswich

 

 

 

 

 

Fantastisk flott tur til Ipswich

Lørdag morgen startet med en god Engelsk frokost, falt ikke i smak hos alle, men mat fikk de J. Treningen startet 10:30 med lett teknisk trening, her var det en del nye øvelser som jentene fikk prøvd seg på. Trenerstaben + Henning K noterte flittig ned nye impulser.  Etter 1,5 time med trening bar det til Hotellet for en rask dush før lunchen på vår lille ”stam spisested” Take Away Restorante. Her var betjeningen alltid blide og service innstilte. Etter lunch og litt fritid var det dags for å reise på kampen Ipswich – Peterborough. Her var det litt mer publikum enn det vi er vant med fra ODD sine kamper, ca 19000. Hyggelig var det også at vi ble ønsket velkommen på lystavlen, ble vist 4 ganger. Kampen for øvrig var vel ingen høydare av en kamp, men hjemmelaget vant til slutt 3-2.

Etter kampen ble det middag på hotellet og fri resten av kvelden for jentene, noe de satte pris på.

Vi må ha lagt igjen et godt inntrykk da ryktene fort gikk om dette fantastiske laget fra Skien. Gisle ble kontaktet av to karer fra Nord-Irland som gjerne ville prate med lagets ”manager”. Pga Gisle og Svein sine engelsk kunnskaper fant vi det naturlig å gi Øyvind dette oppdraget. Det ble snakket mye fotball samt utvekslet telefon nr., mailadresser og web-sider. Øyvind som den høflige mann han er, inviterte han dem til å se vår kamp mot Peterborough på søndag, noe de takket ja til. Etter den kampen ble de så imponert at de der og da inviterte oss til Belfast for å spille mot deres 17 årslag (16 års laget deres ble for dårlig mente de), og ikke nok med det så ble Fossum også lovet en kamp mot deres landslag J16. Skal se unge hr. Rønningen også klarer det :-) . Kl er nå 22:30, dags for senga for jentene (og oss).

Søndag morgen startet som vanlig med en god frokost for så å ta en vareopptelling på sykestua, ja for det ble mye av det. Anna mente hun nå var frisk nok til å trene og spille kamp (reiste ned med feber), Sara som ble syk friskemeldte seg selv hun også. Frida V og Synne stod over treningen men var klar for kamp. Ingrid og Camilla (sengeliggende) var fremdeles ikke i form, ei heller Silje som også ble sengeliggende fra lørdag.

Lett trening med Andy og lunch før kamp. Kampen mot Peterborough startet forykende, 1-0 etter 30 sekunder, til pause stor det hele 5-1. Sluttresultat 8-4. Mange kan nevnes i denne kampen, men Frida SL med sine 4 scoringer var virkelig i slag og koste seg utpå der. Mariken styrte det mest på midtbanen og Hedda var hele tiden et uromoment. Forsvars fireren hadde nok å gjøre mot veldig raske og dyktige spisser hos Peterborough.

 

 

Etter kampen ble det igjen tid til en desperat shopping runde før middagen. Andy var invitert til middag sammen med oss på hotellet, noe jentene satte pris på. Her hadde Pia og Rebekka fått et spesial oppdrag å kjøpe noe til Andy. Her hadde de brukt fantasien godt, og ikke nok med det, de holdt en tale for Andy på engelsk (imponerende for noen som sier de ikke skjønner engelsk ??????).

Øyvind slapp heller ikke unna noen gode ord og en signert drakt, Gisle holdt en rørende tale på engelsk (Andy var jo der) hvor han takket Øyvind for en fantastisk tur og planlegging. Ja, for det er Øvind som virkelig har jobbet med dette. TUSEN TAKK igjen. Resten av kvelden ble brukt til å slappe av og kose oss. Tidlig i seng og tidlig opp mandag morgen for hjemreise kl 08:00.

Vil også benytte anledningen til å takke alle jentene for en FANTASTISK flott tur, stolt over å ha vært en del av denne flotte gjengen. En fryd å være på tur med dere. TUSEN TUSEN TAKK.

Øyvind, Gisle, Henning, Øystein, Per, Jan Helge og Svein.

 

PS: Jan Helge ble også veldig glad i Andy!

 Sponsorer