Gutter (2001)

Laget trenes av Gro Nordbø Forsberg og Kjetil Loen. Lagleder er Espen Nilsen.

Dugnadsliste Mælahallen høst 2014 G13 Les gjennom og dobbelsjekk at mobiltelefonnumre er riktige. Bytting av vakter ber jeg om at dere gjør internt.


Siste nytt

5. plass i Herkules cup

Gutter 13 har hatt en fin fotballhelg på Herkulescup i helga. Resultatmessig kunne de nok prestert bedre, men de var fornøyde med 5. plass i turneringen. De kunne hatt flaks og kommet litt lengre om de ikke hadde tapt i myntkast (uavgjort mot Siljan ble avgjort med myntkast). Det er en stor gruppe med nitten 13-åringer som vi har i Fossum, så vi forventer fortsatt mye fra den gjengen.

Blå og stolt på Skagerak Arena

Maskoter på Odd

Det var en fin opplevelse å være på Skagerak Arena på søndagens kamp mot LSK, bortsett fra at Odd tapte…

Les mer

Ubeseiret i høstsesongen

Tretten fornøyde gutter!

Tretten fornøyde gutter!

Det har vært en god høstsesong for våre tretten gutter født i 2001. Mye godt spill, som bare har blitt stadig bedre i løpet av høsten. Siste lag som måtte gi tapt var Gjerpens gutter 12 som ble slått 7-0. Gledelig å se at Gro Nordbø Forsbergs og Kjetil Loens terping og tålmodige innsats bærer frukter. Sesongen er over, men laget tar utfordringen med å spille cup på Storm 19. oktober der det blir nier-fotball.

Seier mot Skotfoss

Seier mot Skotfoss, igjen

Gutter 12 hadde en jevn kamp lenge mot Skotfoss, og fikk ikke uttelling på alle sine sjanser, men etterhvert ble det klart hvem som var best. Regnet kom etterhvert og gjorde kampen til en litt sur opplevelse for publikum, men guttene lot seg ikke stoppe. De var ikke fornøyd før det stod 9-1 til Fossum!

DanaCups sist dag

fairplay pokal til fossummini

Det var noen stolte, glade og svært overraskede gutter som mottok pokalen under seremoni på DanaCups hovedstadion.

Jentene fra 16-årslaget tok seg til semifinale, der det dessverre ble tap for Astor, mens guttene fra 12-årslaget ble tildelt turneringens Fair Play-pokal for gutter. RESPECT! Les mer

next page

Sponsorer