Gutter (2000)

Treningstider sommeren 2012:
Mandager kl 17.00 – 18.30 (Gressbanen)
Onsdager kl 17.00 – 18.30 (Kunsgresset)

Nedenfor kan dere laste ned terminlista for G12 sesongen 2012. Ved både hjemme- og bortekamper er det oppmøte ved banen en halvtime før kampstart. Vi håper alle foreldre tar seg tid til å følge laget gjennom sesongen. Det er foresatte som sørger for at barna kommer presis til kamp.  Dersom dere selv ikke kan møte, må dere gjerne gjøre avtaler med andre foresatte. Ved forfall til kamp må lagleder kontaktes så tidlig som mulig. Vi ønsker alle lykke til med sesongen!

Terminliste Fossum G12 – sesongen 2012

Terminliste Fossum G11/G12 – sesongen 2012


Siste nytt

Blå og stolt på Skagerak Arena

Maskoter på Odd

Det var en fin opplevelse å være på Skagerak Arena på søndagens kamp mot LSK, bortsett fra at Odd tapte…

Les mer

Torsdag 30.januar spiller G14 treningskamp mot Storm

Det aller fleste guttene har trent bra i hele vinter, uten noen form for pause etter  at serien var over i høst. Likevel blir dette guttenes første kamp på stor bane.  De gleder seg selvfølgelig stort til dette. Kampen starter kl. 19.00 og skal brukes til å gjøre noen erfaringer frem mot søndagens første kamp i vinterserien. Den starter borte mot Urædd søndag kl. 16.30.

Fossum vant avdelingsfinale G13 år 7er

Fossum G13 har hatt en fin utvikling i år og i høst har de spilt åtte kamper hvorav sju har endt med seier og en endte uavgjort. Det gjorde sitt til at de vant 2. div avd B. Tirsdag kveld spilte de avdelingsfinale i 2.div 7er. På motsatt banehalvdel sto vinneren av den andre pulja, nemlig Drangendal. Det var en flott ramme rundt arrangementet, med innmarsj til Tippeligahymnen, opplesning av lagoppstillinger og leder i fotballgruppa gjorde en flott jobb som speaker. De aller fleste foresatte til Fossums gutter var møtt opp for å heie frem laget, og de skapte god stemning i flomlyset på Fossum Arena.

Avdelingsvinner G13

På laget spilte Marcus, Tarald (C), Martin, Ludvik, Thomas, Adrian, Jon, Knut, Brede, Severin, Lars og Thorjus. Greger spilte deler av 1.omg. men måtte reise hjem pga skade.

Les mer

Fossums G13 vant 2.div avd. B

Onsdag spilte Fossums G13 høstens siste kamp mot Pors Grenland. Med uavgjort eller seier ville de vinne sin avdeling. Denne kvelden var det ingen tvil. Fra første spark på ballen viste gutta god arbeidsmoral og vilje til å vinne kampen! Med 7-2 ledelse til pause og 7-5 totalt ble Fossums G13 avdelingsvinnere i 2.div avd. B. Vi gratulerer!

Fossum gutter 13 (24 09 13)

Les mer

Tap for Fossum 2 – G13 i serieåpningen

Det ble tap for Borg i seriepremieren for Fossums G13 – 2.lag. 1.omgangen var alt i alt meget bra av Fossum. Vi startet litt passivt og ble presset bakpå de første 10 minuttene, noe som endte med mange store sjanser til Borg. Men etter å ha ridd av stormen, tok etter hvert Fossums gutter tak i kampen. Midtveis i første omgangen spilte de riktig god fotball og etter ca 25 minutters spill tok Fossum fortjent ledelsen ved Adrian. På dette tidspunktet hadde Fossum god kontroll på kampen. Men mot slutten av omgangen ble gutta for offensive, og jobben hjemover ble lang og tung. Borg fikk løpe inn 1-1 og 2-1 rett før pause. Selv om gutta prøvde heroisk å utligne i andre omgang, var det i stedet Borg som til slutt gjorde tre nye mål. Det ble dermed tap 1-5 i sesongåpningen mot Borg. På Fossum spilte Marcus, Greger, Martin, Thomas, Tarald, Jon, Ludvik, Severin, Adrian, Nicolai og Jon.

next page

Sponsorer