KLAR FOR 2.DIVISJON

Fossum tok søndag ettermiddag i mot Modum på Skagerrak Arena. Med tre poeng ville våre unge jenter sikre opprykket. Våre jenter tok tak i kampen fra start og produserte flere farligheter foran Modums gode keeper. Det var derfor fortjent da Stina headet inn en corner midtveis i første omgang. Det ble med den ene scoringen før hvilen.

Andre omgang startet med en kalddusj. Utlikningen fikk de helblå jentene til å gire opp et hakk. Det var derfor ikke ufortjent at Fossumjentene tok ledelsen igjen etter et langskudd fra Aurora. Jentene var i dytten og fortsatte å produsere farligheter foran Modums keeper. Stina punkterte kampen etter nok en dødball. Våre jenter kunne fort ha økt til både fire og fem scoringer, men Modums sisteskanse stod i veien.
Jentene kunne slippe jubelen løs da dommeren blåste av kampen. Opprykket var sikret. Hvem hadde trodd det etter at vi startet med to store tap i sesongåpningen?

Det var gledelig at vår gode midtbanespiller, Dina, fikk noen minutter på slutten av kampen etter et langt skadeavbrekk.
Forza Fossum💪💙