SNIPP, SNAPP, SNUTE…


… så er Dana cup-eventyret ute.

Begge jentelagene røk ut av cupen i løpet av torsdagen. Fossum 2 spilte 1/16-finale mot amerikanske Mutiny. Mutiny er en klubb med opptakskrav for å komme på laget. Det ble en kamp der Fossumjentene hadde mer enn nok med å forsvare seg.

Fossum 1 møtte førstelaget til Aab (Aalborg). Fossumjentene tok tidlig ledelsen, men Aab utliknet på straffe kort tid etter. Våre jenter viste at de ville vinne kampen og satte inn seiersmålet ti minutter før slutt. Danskene presset for utligning, men marginene var på Fossums side. En herlig lagseier.

I 1/8-finalen stod rumenske Vasa på motsatt banehalvdel. Det var et lag våre jenter var fullt på høyde med, men det ble tap 1-0. Rumenerne scoret i stedet for å spille ballen tilbake Fossumjentene etter at dommeren hadde stoppet spillet på grunn av skade på ei av våre jenter. Tapet føltes defor urettferdig, men en lærepenge.

Vi er utrolig stolte av jentenes innsats og samhold under dagene i Danmark. En herlig gjeng!