Søndag 12/3 spilte både B-laget og A-laget kamp. Det endte med et knipent tap til B-laget og storseier til A-laget.

Matias – Batjo
Tobias – Marcus K – Abdi
Abed

Benk: Marcus C, Jan Henning, Karl, Thor og Henning

Vi scorer 1-0 etter at Matias blir felt i feltet, og får straffe. Batjo setter ballen kaldt i mål.

10 minutter seinere laget Batjo straffe, som Gulset scorer på. 2 minutter før pause får vi en kontring og Marcus K slipper ballen gjennom til Henning, som scorer aleine med keeper.

Både Abdi og Ulrik må dessverre ut etter noen smeller de får i løpet av omgangen.

Vi går inn til pause med en 2-1 ledelse.

I 2.omgang sender vi disse 11 på banen:

Marcus C
Jan H – Sindre – Daniel – Håkon
Thor – Marcus K – Henning
Karl

Benk: Eivind, Ulrik, Tobias, Abed og Abdi

Gulset scorer to mål i løpet av de første 5 minuttene. Vi slår ganske kjapt tilbake etter at Matias er aleine gjennom. Han blir takla av keeper og Batjo får ballen på åpent mål, han scorer. Gulset kommer dessverre sterkt tilbake og scorer to mål til i løpet av omgangen.

Vi er fornøyde med gjennomkjøring, og spesielt 1.omgangen hadde mange lyspunkt.

Benk: Jonathan, Chris Andre og Kristoffer

1.omgang er veldig prega av mye klaging på dommer og etterslengere fra begge lag. Eirik må ut tidlig i omgangen pga sykdom, og Chris Andre kommer inn. Herøya får en straffe i omgangen, som de skyter i stanga. Vi går til pause på 0-0.

Jørgen
Arne Markus – Thomas – Chris Andre

Benk: Jonathan, Kristoffer og Eirik

I starten av omgangen så scorer Herøya på en volley og leder 0-1. Den ledelsen klarer de ikke holde lenge før Markus utligner til 1-1. Det tar heller ikke lang tid før Fabian scorer på et indirekte frispark som touches av Arne Markus. Vi har nå snudd kampen til en 2-1 ledelse.

Med ca 30 min igjen på klokka så kommer Jonathan inn for Ulrik, og tar plass i midtforsvaret. 3-1 scoringen vår kommer etter at Arne blir taklet i feltet, og Christer setter straffa kaldt i mål. 4-1 kommer etter et innlegg fra høyre som Chris Andre skyter i stolpen, på returen så skyter Kristian på direkten og scorer. Det siste målet kommer etter kunst i høy klasse av Markus. Han dribler 2-3 mann før han kaldt lobber ballen over den utrusende Herøya-keeperen. Kristoffer kommer inn for Carlos siste 10 minuttene, etter at Carlos får seg en smell.

Vi er veldig fornøyd over at spillerne tok til seg det trenerne sa i pausa, og slutta med å klage på dommeren. De spilte også den beste 2.omgangen så langt i år. Veldig bra spill av gutta!