Seier for A-laget!

I kveld så spilte A-laget kamp mot 4.divisjonslaget Nesjar. Det endte med 3-2 seier, og vi er stolte av gutta!

Benk: Ulrik, Thomas Y, Fabian og Carlos

Det første målet kommer etter et innlegg fra vår venstre side, som Christer sleiver inn i eget mål. Veldig uheldig, men Nesjar leder 0-1. Etterhvert så får vi utligna etter en lang ball som Thomas får tak i, og aleine med keeper er han kald, og setter inn 1-1. Rett før pause så lager Christer straffe, som kaldt blir satt nede i stolperota. Nesjar går dermed til pause med en 1-2 ledelse.

Benk: Thomas Y, Jonathan, Arne Markus og Chris Andre

I 2.omgang så kommer det første målet etter en corner fra Kristian, som går via hodet til Christer, og lander i beina på Sondre. Han setter ballen i mål, 2-2. Det siste målet kommer etter en lang ball, som keeperen til Nesjar prøve å rekke før Thomas, men han klarer ikke. Thomas tar en kald vending, og setter ballen i det åpne målet fra ca 25 meter. Med en 3-2 ledelse i lomma, så klarte vi å holde tett bakover, og dra seieren i land.

Vi er kjempefornøyde med innsatsen til alle sammen, og dette var en veldig godt gjennomført kamp.

Neste kamp er søndag 12/3, da spiller først B-laget mot Strømsgodset 2 kl 1400, før A-laget skal spille mot Strømsgodset kl 16. Vel møtt! (Dette er ikke eliteserielaget, men breddefotball-laget til Strømsgodset)