«Vi er fremme i Dallas»

 

Takk for denne gang

vi oppdaterer jevnlig fra Dallas med tekst og bilder.

Siste dag for denne gang. Dagen i dag inneholdt fotball-kamp og grilling hjemme hos en av vertskapsfamiliene. Kampen ble vunnet 3-2 etter mål av Malene og 2x Mari. Det har vært et flott opphold, men samtidig skal det bli godt å komme hjem igjen.

Rolig trening dagen før kamp. Startet med uttøying og yoga før vi hadde sprint-trening med egen trener (Ramon) og skuddtrening. Deretter hastet det videre til iFly Indoor Skydiving, hvor noen tøffe jenter + Øyvind, testet flyve-egenskapene. Etter flyve-kurset valgte noen shopping, mens andre gikk for en høykulturell opplevelse til Southfork Ranch. For de uopplyste, kan det nevnes at denne ranchen er en enorm bidragsyter for amerikanske såpeserier vist i Norge. For ytterligere informasjon, ta kontakt med Gisle Wivilson.

Dagen i dag startet med sprint-trening med Michael Johnson (sine ansatte). Deretter bar turen videre til Chick fil-A og shopping. Vi rakk en liten tur innom hotellet før det var middag på Pluckers (den store kyllingdagen matmessig) og fotball-kamp (Dallas Sidekicks vs. Milwaukee Wave). Kampen ble spilt på ishockey-bane og publikum var mer opptatt av å komme på tv enn resultatet.

Treningsfri dag. Dagen brukt til sightseeing. Første stopp på veien var SMU (Southern Methodist University). Deretter bar turen videre inn til Downtown Dallas. Der kjørte vi ruten JFK kjørte 22/11-1963. På veien til Fort Worth Stockyards, stoppet vi innom AT&T Stadium (Cowboys Stadium), verdens største innendørs arena. I Fort Worth Stockyards fikk vi med oss både cattle drive og honky tonk. De fleste sovnet på veien hjem. Før hjemreise, får vi besøk av talent-speidere fra college i Tulsa, Oklahoma. Ikke regn med at alle blir med hjem.

Reisen startet 01.30 fra Fossum klubbhus 19.2. Først hadde vi TiT-buss med Geir Helgesen til Gardermoen, deretter fly til Amsterdam, så flybytte til Detroit. Det ble en del kjedelig venting på flyplasser.  Siste flyetappe var fra Detroit til Dallas, hvor vi landet ca kl. 20.30 lokal tid. Dallas ligger 7 timer etter oss, noe som betyr at jentene var slitne etter de da hadde vært på farten i 26 timer, puuuh….

Mange av jentene våknet i dag kl. 05.00 etter å ikke være ferdig «akklimatisert». Første felles samling var trening på Michael Johnsen Performancesenter lørdag morgen sammen med Texas Spurs sine gutter og jenter på samme alder. Trener Ed Puskarich hadde en «lett» trening i 25 varmegrader og lettskyet vær.

Søndag var det kamp mot et meget godt amerikansk lag, Andromeda, på en relativt humplete gressbane. Det var nok uvant for våre jenter og det tok litt tid før ble vant til underlaget. Kampen ble spilt over 3×30 minutter og det endte med 6-3 tap. 2 mål av Malene og og 1 av Mari. Lørdag kveld var jentene på rulleskøyter og hjemme hos familiene

Mandag var satt av til fellestrening. Temaet var teknikk. Etter trening var det shopping på Allen Premium Outlet. Øyvind og Cathrine kjørte en trening med gutter 13 hos Texas Spurs.

Grunnet noen dråper med nedbør, ble treningen flyttet innendørs. Det kom ingen klager på den avgjørelsen. Deretter var det lunsj på Whataburger, eller Waterburger som Øyvind oppfatter det som. Vi har også besøkt University of Texas at Dallas, fått innføring i college – og stipendordninger i USA, pizza-buffet på Cici’s Pizza før vi avsluttet dagen med kino, The Martian.

 

  • «Everything is big in USA, but even bigger in Texas»
IMG_2240
Mål til Fossum

 

Andromeda vs. Fossum
Andromeda vs. Fossum
Kapteinshilsen før kamp
Kapteinshilsen før kamp
Flying high
Flying high
IMG_0290
Klar for en luftig opplevelse
IMG_1698
Fotball-yoga
IMG_0345
The Ewing mansion
IMG_0338
Tlf: 93009150
Sprint-trening med fallskjerm
Sprint-trening med fallskjerm
IMG_0227
Wake-up call
IMG_0236
Sprint-trening
IMG_0241
Hjemmebanen til FC Dallas
IMG_0265
Texas Spurs og Fossum på ellevill inne-fotball
IMG_1616
Et bilde sier mer enn tusen ord……
IMG_0077
Nøyaktig her ble JFK skutt.
IMG_0083
JFK-tur
IMG_0082
Deler av Dallas skyline i dagslys.
IMG_0071
Besøk ved SMU, division 1 college
IMG_0192
Cattle drive i Fort Worth Stockyards.
IMG_1587
Cowgirl Maren
IMG_1602
Heaven
IMG_1595
Heldigivs…..
Reiseruten - Dallas ligger rett ved Mexico
Reiseruten – Dallas ligger rett ved Mexico
Lei av passkontroll
Lei av passkontroll
Venting på Flyplass
Venting på Flyplass
Snart trening
Snart trening
Oppvarming
Oppvarming
Headetrening
Headetrening
Oda
Oda
Maren
Maren
Beate
Beate
Endelig lært å knyte lissa :-)
Endelig lært å knyte lissa 🙂
Trener Ed Puskarich har alle med seg
Trener Ed Puskarich har alle med seg
Guro
Guro
Frida V redder skudd
Frida V redder skudd
Sofie strekker seg etter ballen
Sofie strekker seg etter ballen
Fossum sine bager
Fossum sine bager
Texas spurs sine bager
Texas spurs sine bager
Felles uttøyning etter trening
Felles uttøyning etter trening

IMG_9985

På rulleskøyter i Dallas
På rulleskøyter i Dallas
IMG_0020
Mari og Ida
IMG_0022
Cecilie og Kristin
IMG_0038
Don’t do mistakes
IMG_1477
Shop till you drop
IMG_1480
Nye «amerikanske» trenere
IMG_1487
Hedda
IMG_0069
På besøk hos Lisa, informasjonsdame for college
IMG_0063
Ida sliter med kneet.
IMG_0053
Linnea har teknisk trening.