«Vi er fremme i Dallas»

 

Takk for denne gang

vi oppdaterer jevnlig fra Dallas med tekst og bilder.

Siste dag for denne gang. Dagen i dag inneholdt fotball-kamp og grilling hjemme hos en av vertskapsfamiliene. Kampen ble vunnet 3-2 etter mål av Malene og 2x Mari. Det har vært et flott opphold, men samtidig skal det bli godt å komme hjem igjen.

Rolig trening dagen før kamp. Startet med uttøying og yoga før vi hadde sprint-trening med egen trener (Ramon) og skuddtrening. Deretter hastet det videre til iFly Indoor Skydiving, hvor noen tøffe jenter + Øyvind, testet flyve-egenskapene. Etter flyve-kurset valgte noen shopping, mens andre gikk for en høykulturell opplevelse til Southfork Ranch. For de uopplyste, kan det nevnes at denne ranchen er en enorm bidragsyter for amerikanske såpeserier vist i Norge. For ytterligere informasjon, ta kontakt med Gisle Wivilson.

Dagen i dag startet med sprint-trening med Michael Johnson (sine ansatte). Deretter bar turen videre til Chick fil-A og shopping. Vi rakk en liten tur innom hotellet før det var middag på Pluckers (den store kyllingdagen matmessig) og fotball-kamp (Dallas Sidekicks vs. Milwaukee Wave). Kampen ble spilt på ishockey-bane og publikum var mer opptatt av å komme på tv enn resultatet.

Treningsfri dag. Dagen brukt til sightseeing. Første stopp på veien var SMU (Southern Methodist University). Deretter bar turen videre inn til Downtown Dallas. Der kjørte vi ruten JFK kjørte 22/11-1963. På veien til Fort Worth Stockyards, stoppet vi innom AT&T Stadium (Cowboys Stadium), verdens største innendørs arena. I Fort Worth Stockyards fikk vi med oss både cattle drive og honky tonk. De fleste sovnet på veien hjem. Før hjemreise, får vi besøk av talent-speidere fra college i Tulsa, Oklahoma. Ikke regn med at alle blir med hjem.

Reisen startet 01.30 fra Fossum klubbhus 19.2. Først hadde vi TiT-buss med Geir Helgesen til Gardermoen, deretter fly til Amsterdam, så flybytte til Detroit. Det ble en del kjedelig venting på flyplasser.  Siste flyetappe var fra Detroit til Dallas, hvor vi landet ca kl. 20.30 lokal tid. Dallas ligger 7 timer etter oss, noe som betyr at jentene var slitne etter de da hadde vært på farten i 26 timer, puuuh….

Mange av jentene våknet i dag kl. 05.00 etter å ikke være ferdig «akklimatisert». Første felles samling var trening på Michael Johnsen Performancesenter lørdag morgen sammen med Texas Spurs sine gutter og jenter på samme alder. Trener Ed Puskarich hadde en «lett» trening i 25 varmegrader og lettskyet vær.

Søndag var det kamp mot et meget godt amerikansk lag, Andromeda, på en relativt humplete gressbane. Det var nok uvant for våre jenter og det tok litt tid før ble vant til underlaget. Kampen ble spilt over 3×30 minutter og det endte med 6-3 tap. 2 mål av Malene og og 1 av Mari. Lørdag kveld var jentene på rulleskøyter og hjemme hos familiene

Mandag var satt av til fellestrening. Temaet var teknikk. Etter trening var det shopping på Allen Premium Outlet. Øyvind og Cathrine kjørte en trening med gutter 13 hos Texas Spurs.

Grunnet noen dråper med nedbør, ble treningen flyttet innendørs. Det kom ingen klager på den avgjørelsen. Deretter var det lunsj på Whataburger, eller Waterburger som Øyvind oppfatter det som. Vi har også besøkt University of Texas at Dallas, fått innføring i college – og stipendordninger i USA, pizza-buffet på Cici’s Pizza før vi avsluttet dagen med kino, The Martian.

 

  • «Everything is big in USA, but even bigger in Texas»
IMG_2240

Mål til Fossum

 

Andromeda vs. Fossum

Andromeda vs. Fossum

Kapteinshilsen før kamp

Kapteinshilsen før kamp

Flying high

Flying high

IMG_0290

Klar for en luftig opplevelse

IMG_1698

Fotball-yoga

IMG_0345

The Ewing mansion

IMG_0338

Tlf: 93009150

Sprint-trening med fallskjerm

Sprint-trening med fallskjerm

IMG_0227

Wake-up call

IMG_0236

Sprint-trening

IMG_0241

Hjemmebanen til FC Dallas

IMG_0265

Texas Spurs og Fossum på ellevill inne-fotball

IMG_1616

Et bilde sier mer enn tusen ord……

IMG_0077

Nøyaktig her ble JFK skutt.

IMG_0083

JFK-tur

IMG_0082

Deler av Dallas skyline i dagslys.

IMG_0071

Besøk ved SMU, division 1 college

IMG_0192

Cattle drive i Fort Worth Stockyards.

IMG_1587

Cowgirl Maren

IMG_1602

Heaven

IMG_1595

Heldigivs…..

Reiseruten - Dallas ligger rett ved Mexico

Reiseruten – Dallas ligger rett ved Mexico

Lei av passkontroll

Lei av passkontroll

Venting på Flyplass

Venting på Flyplass

Snart trening

Snart trening

Oppvarming

Oppvarming

Headetrening

Headetrening

Oda

Oda

Maren

Maren

Beate

Beate

Endelig lært å knyte lissa :-)

Endelig lært å knyte lissa 🙂

Trener Ed Puskarich har alle med seg

Trener Ed Puskarich har alle med seg

Guro

Guro

Frida V redder skudd

Frida V redder skudd

Sofie strekker seg etter ballen

Sofie strekker seg etter ballen

Fossum sine bager

Fossum sine bager

Texas spurs sine bager

Texas spurs sine bager

Felles uttøyning etter trening

Felles uttøyning etter trening

IMG_9985

På rulleskøyter i Dallas

På rulleskøyter i Dallas

IMG_0020

Mari og Ida

IMG_0022

Cecilie og Kristin

IMG_0038

Don’t do mistakes

IMG_1477

Shop till you drop

IMG_1480

Nye «amerikanske» trenere

IMG_1487

Hedda

IMG_0069

På besøk hos Lisa, informasjonsdame for college

IMG_0063

Ida sliter med kneet.

IMG_0053

Linnea har teknisk trening.

 

 

Aktivitetskalender