Fossums egne lag dominerte finalene

Våre dyktige klubbmedlemmer med Victor og Bjørn Ola i spissen organiserte en svært vellykket cup sett med Fossum-øyne. Ikke bare gikk arrangementet knirkefritt, men Fossum stilte lag i alle klasser, og mange av lagene gjorde det svært bra.  Det viser at det gror godt i klubben 🙂

Vinnerlaget Fossum J19
Vinnerlaget Fossum J19

I de klassene det var cup-spill nådde 14 årslaget, 19 årslaget og A-laget alle finalene i A-sluttspillet. 14 årslaget og A-laget tapte sine finaler for hhv Eik med 5-0 og Ørn med 3-0, mens 19 årslaget gikk helt til topps med seier 2-1 over Ørn i finalen.

2. plass til Fossum J14
2. plass til Fossum J14
2. plass til Fossum A-lag
2. plass til Fossum A-lag

Denne bredden viser at det gjøres mye riktig i klubben, så det blir moro å følge Fossum i årene som kommer.