Randi matchvinner i siste minutt

11216125_790594051036692_566362128_n Scoring i 89. minuttDet ble en nervepirrende kamp i Grimstad torsdag kveld. Fra Fossum hadde Synne, Helene, Hilde, Hedda og Frida meldt forfall. Det var et heltent blått lag som entret Levermyr kunstgrass. Motvind og sola rett imot i første omgang så ikke ut til å stoppe jentene. De produserte flere store sjanser uten å få lurt ballen i nettmaskene. Nærmest var Dina da hun var alene med Amazons gode keeper og satte ballen i tverrliggeren. Med litt hell og dyktighet kunne Fossum fort ha ledet klart til pause, men omgangen endte 0-0. Andre omgang var langt jevnere , og Amazon hadde i denne omgangen en ball i vår tverrligger, mens Oda var svært nær å lykkes etter et mønsterangrep. Det var først i siste minutt at Randi ble spilt fri på venstre hjørne av 16 metern til Amazon, og lurte ballen elegant forbi keeper til stor jubel av spillere og lagledere. Sofie stod sikkert og godt i mål og tok det som kom. Forsvaret spilte også en god kamp, men ekstra pluss til Maren i midtforsvaret. Fossums 16 år gamle stopperkjempe blir bedre og bedre kamp for kamp. Midtbanen var også solide, med et ekstra pluss til Mari. Hun, også bare 16 år,  vant mange dueller på vår midtbane, spesielt i luften.

Maren, Dina og Mari
Maren, Dina og Mari

De som var med å vinne over Amazon var : Sofie, Maren, Maria, Marie, Linnea, Malene, Oda, Dina, Mari, Kamilla, Cathrine, Randi og Charlotte.