Besøk fra Øvre Telemark

Øivind Kili’s jenter på besøk på FossumVinje 2015Det har vært skrevet noen spaltemeter om Øivind Kili’s engasjement for fotballen i øvre del av fylket. Spillerne Øivind har samlet er 20 jenter fra forskjellige klubber i Vest-Telemark.  Lørdag 2.5 og søndag 3.5 gjester jentelaget bestående av jenter som er fra 13-16 år, Fossum. Først ble det kamp mot et sammensatt lag fra Fossums J13-16. Kampen endte med seier til Fossums unge og lovende spillere. Deretter skal Vinjejentene på omvisning på Skagerak Arena, en omvisning som gjennomføres av en av Odd-spillerne. Søndag formiddag vil jentene bli trent av Telemarks eneste damespiller i toppserien for kvinner, vår egen Stina Kleppe. Stina i Amazon Hun var så sporty å stille opp på kort varsel, og rett før bunaden skulle tas på ifbm konfirmasjon i hennes familie. Søndag kveld vil Kili’s jenter være til stede på Skagerak Arena og overvære Odd – Rosenborg. Vi håper både spillere og ledere blir fornøyd med oppholdet på Fossum Arena 🙂11118564_788728287889935_2004944501_n